Z braku ciekawszych perspektyw na dzisiejszy dzień obejżałem dwa filmy:
Crank
Jak pisze konomaniak.pl jest to Akcja/Dramat/Thriller , jak na moje oko to jest takie samo kino jak Transporter ( z nastawieniem bardziej na cz. 2 ) gra tu nawet ten sam aktor Jason Statham. Film jest szybki, prosty i w sam raz na zabicie ok 1,5h. Fabuła jest nawet niezła Chev Chelios (hiroł) budzi sie rano i wyglada jekby jeszcze był na fazie po niedawnej imprezie (chodzi jakos krzywo, i widzi niewyraznie), znajduje płytek DVD o ciekawym tutyle "FUCK YOU" z niej dowiaduje sie, ze jakys tam jego byli 'koledzy' zrobili mu wjazd na chate i wstrzykneli jakis chiński syntetyczny narkotyk, który doprowadzi do jego śmierci jeżeli nie bedzie sobie dostarczał adrenaliny
Polecam obejżeć, ogólne na 7, ale ma kilka mocarnych momentów
"al kaida, al kaida" :lol: :lol:
And the second one:
Oszukać Przeznaczenie 3
Tym razem akcja filmu dotyczy wizji jednej ze studentek nie wiem jakiej uczelni, grópa przyjaciół wybrała sie do parku rozrywki i simieć dopadła ich na rollercosterze, tzn zgodnie z założeniem filmu nie wszystkich. Nieco poźniej bohaterka odkrywa że kluczem do zagatki są foty które robiła podczas pobytu z parku rozrwyki. Odcinanie kuponów jak sie patrzy, poprzednie części były o niebo lepsze. Jak ktos jest fanem to moze obejżec, ale scenariusz nie trzyma sie kupy, smierci poszczegłonych ocalałych też nie mają "powera" poprzednich części i wogule imo film jest do bani.