shalashaska napisał(a):No jeszcze pozostaje rozwiązanie problemu z kontrolerem, jak wiem są przyciski które gdy naciśniemy mocniej to wykonują inną interakcję.
. Stąd na klawiaturze będzie zapewne klawisz odpowiedzialny za przełączanie chód/trucht jak w Splinter Cell: Blacklist. No chyba, że będzie regulacja szybkości poruszania na rolce myszy jak w Chaos Theory (ale po prawdzie wolałbym żeby tak daleko z tym nie szli, bo MGS jest jednak wiele bardziej dynamiczny od Chaos Theory i taka regulacja dokładna raczej by się nie sprawdziła).
.shalashaska napisał(a):Bizon w MGS grać na klawiaturze?
. Ja tam się przejmuję, żeby to mi szło płynnie, a sterowaniem się nie martwię.
.Bizoński napisał(a):Tak teraz myślę, że wymagania sprzętowe mogły zostać specjalnie zawyżone przez Nvidię. Nie mogę zrozumieć jak zarówno rekomendowane jak i minimalne wymagania mają podane GeForce GTX 650 lub wyżej. To żadna gorsza karta tego nie pociągnie? Jak wiadomo, GZ jest wspierane przez Nvidię, więc może specjalnie starają się wprowadzić nas w błąd, żeby ludzie kupowali od nich nowe GPU. Przynajmniej taką mam nadzieję.

shalashaska napisał(a):No jeszcze pozostaje rozwiązanie problemu z kontrolerem, jak wiem są przyciski które gdy naciśniemy mocniej to wykonują inną interakcję.
Gillian napisał(a):Też tak uważam. Ale mało kto to stosował i pewnie Sony uznało, że taniej i łatwiej to usunąć. W sumie mało kto za tym płakał. Mało też kto wiedział, że w PS3 to było. Za czasów PS2 było to rzeczywiście reklamowane i niektóre gierki mądrze ten patent wykorzystywały. Ale tak to jest z gimmickami. Pewnie w PS5 zniknie touchpad, bo wątpię by okazał się jakimś rewolucyjnym bajerem. Aczkolwiek w Infamous fajnie się tym miziało.

Gillian napisał(a):... Mało też kto wiedział, że w PS3 to było...

, albo kolekcjonerka w KARTONIE

.
.
.
Gac666 napisał(a):Śmiesznie to wygląda oglądać obraz 4k w 480p...

. Gdyby piractwo było tak duże to nikt by gier na PC nie robił, a rynek z roku na rok rośnie (i przewyższa już niekiedy sprzedaż konsolową)
.
Ja nic nie wyczytałem, mnie stać ale wiem że wielu innych nie.
), że biznes się kręci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość