SALADYN napisał(a):Ta z newsa jest idealna, jest już nawet miejsce po boku na miesiące.

Ocwelot napisał(a):Panowie, rozdzielczość.

SALADYN napisał(a):To może chociaż tapetkę na pulpit ?
.

shalashaska napisał(a):Co do daty to ja byłem przekonany że będzie to I kwartał 2015.
.
Bizon napisał(a):Po prawdzie to zaczyna mnie denerwować to olewanie nas z datą premiery. Może Kojima nas sprytnie trolluje, ale miliony fanów na świecie pragną konkretów co do premiery. Opóźni się? Spoko, pewnie pozytywnie wpłynie to na jakość produktu, ale dlaczego nikt nie powie wprost, że MGS5 potrzebuje np. pół roku dopieszczania?
CDP Red ogłosiło, że przesuwają premierę bo chcą dopieścić Wieśka 3 - przynajmniej są szczerzy i wierzą, że fani cierpliwie poczekają. Fani MGSów tymczasem czekają na jakiś konkret co do premiery jak wygłodniałe psy na ochłap, a dostajemy wielkie nic... Chyba, że ktoś uważa, że "2015" to jest konkretna data

SALADYN napisał(a):A dałoby radę 1280x1024 ? Lewą stronę można zawsze przyciąć jakby co.
- znalezione na r/metalgearsolid. Bizon napisał(a):Ja nie jestem autorem tego jak coś- znalezione na r/metalgearsolid.
Ale przyciąłem ci tu do 1280x1024 - http://i.imgur.com/tHqvzyj.jpg
SALADYN napisał(a):Rozwinięte demo z gameplayem na kilka/kilkanaście godzin

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości