Gac666 napisał(a):Jak jeszcze chcesz więcej to pomyśl o 4k, będziesz miał dużą różnice
shalashaska napisał(a):Ja się waham pomiędzy PS4 a PC, osobiście wolałbym żeby okazała się lepsza wersja na PS4.
Faja napisał(a):dałem Toster ponieważ szerokim łukiem będę to omijać, jak każde multi zresztą
Gillian napisał(a):Gac666 napisał(a):Jak jeszcze chcesz więcej to pomyśl o 4k, będziesz miał dużą różnice
Na dwóch titanach w sli
shalashaska napisał(a):Inną datę premiery ma MGO od MGSV?
shalashaska napisał(a):Ja się waham pomiędzy PS4 a PC, osobiście wolałbym żeby okazała się lepsza wersja na PS4.
Solidny napisał(a):shalashaska napisał(a):Ja się waham pomiędzy PS4 a PC, osobiście wolałbym żeby okazała się lepsza wersja na PS4.
Jak masz lepszy PC to bęzie lepsza wesja. Jeśli mówimy o ekwiwalentach cenowych, to obstawiałbym PS4
Tidus93x napisał(a):Zaznaczyłem PS3, ale nie wykluczam zakupu PS4 specjalnie pod MGSV ^^
SALADYN napisał(a):To sprzedaj PS4, kup sobie wersje na PC i przestań marudzić gdzie co lepiej wygląda.
Gillian, tak masz racje, ale MASZ możliwości w porównaniu do konsoli.
Gac666 napisał(a):Oczywiście, że 4k będzie tylko dla wybrańców, ale liczy się potencjał. Jednakże to nie tylko to będzie na PC dostępne. Jak na razie pokazali, że będzie lepszy LOD oraz dużo lepsze odbicia. Można też liczyć na mniejszy texture popup z racji posiadania więcej ramu. Co do optymalizacji to ja się nie martwię, konami pokazało w ostatnich latach, że umie optymalizować gry pod PC.
(...)
Z tymi 3ma tysiakami to bym tak nie szalał, ale pożyjemy zobaczymy.
Gillian napisał(a):Gac666 napisał(a):Oczywiście, że 4k będzie tylko dla wybrańców, ale liczy się potencjał. Jednakże to nie tylko to będzie na PC dostępne. Jak na razie pokazali, że będzie lepszy LOD oraz dużo lepsze odbicia. Można też liczyć na mniejszy texture popup z racji posiadania więcej ramu. Co do optymalizacji to ja się nie martwię, konami pokazało w ostatnich latach, że umie optymalizować gry pod PC.
(...)
Z tymi 3ma tysiakami to bym tak nie szalał, ale pożyjemy zobaczymy.
Ale na PC za 1500 to raczej cudow nie bedzie. Przypominam, ze na PS4 ma byc 1080p60 podobnie jak w GZ. Czekam na pierwsze benchmarki w tej res/fps oraz z LODami i innymi cukierkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości