Moderatorzy: Wilczyca, Zanzibar

. Mam takiego znajomego co dziewczyna, z którą mieszka i wynajmuje jeszcze jednej koleżance ma problem, bo nie mogą razem grać czy oglądać filmów z zazdrości...

.
. Tak mam obecnie, mamy podobny gust i podobną bibliotekę gier na Steam, więc często bywa, że w coś gramy razem
. Oprócz tego mamy też inne wspólne zainteresowania, w tym Warhammer: 40k czy planszówki, więc tutaj też na duży plus.
Gac666 napisał(a):Gdyby tego nie było? Przeżyłbym, ale tylko i wyłącznie jeśli druga osoba akceptowałaby moje hobby i nie suszyła mi głowy, że za dużo czasu poświęcam na to.

Wombat napisał(a):Gacu i Tidus jesteście szczęściarzami. Mało znam kobitek które w ogóle interesują się graniem

Wilczyca napisał(a):Tidus93x, a czym ona się interesuje?
. Najbardziej to chyba pedagogiką i pracą z dziećmi - to jej sprawia największą frajdę, jest takim przyszłym pedagogiem z powołania, a nie z braku laku
. Naprawdę ma do tego żyłkę. Umie też grać na gitarze, lubi czytać książki oraz spędzać czas ze mną (:P) oraz ze swoją rodziną, z którą jest bardzo zżyta. Kocha góry i las, była kiedyś harcerką i tańczyła taniec współczesny (chyba, nie pamiętam XD).

Gillian napisał(a):Bez tych "XD" prosze, oczy bolo...

SALADYN napisał(a):Większość postów z ostatniego roku jest wręcz zalana emotkami, jak ta jedna konkretna ma być obciachowa a inne już nie?
Nie chce innych uczyć jak mają pisać więc po prostu staram się na nie nie zwracać uwagi i samemu ich nie używać. Niby niczemu nie szkodzą ale według mnie fałszują one formę wypowiedzi, można przecież kogoś obrazić i zamaskować to uśmieszkiem.
.
Powrót do Przemyślenia Redaktorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości