Moderator: GM
shalashaska napisał(a):Mnie by nawet wystarczyło żeby w MGS1 zrobili kamerę 3d.

zaś całkiem na nowo zrobiony, oddzielny, nawet spinoffowy MGS znów w jakieś bazie, magazynie, tankowcu itp. ogólnie zamkniętym środowisku, zeldowym bieganiem z kluczami/brońmi, zgrabą historią i bez tranq guna przywitałbym z chęcią
shalashaska napisał(a):Abe doczekał się reamke.
. Ech, pamiętam że w MGS4 ten powrót na Shadow Moses zrobił na mnie kolosalne wrażenie i mimo wszystko chciałbym w takiej formie zobaczyć sobie całą bazę - nie traktowałbym tego raczej inaczej niż ciekawostki na którą się patrzy. Ale gdy myślę, że dostalibysmy tranq guna, tagowanie itp to przeciwnicy byliby jeszcze bardziej głupi niż w '98. Choć MGS2 na EExtreme sprawił mi sporo problemów, bo znów agentów było widać jak na otwartej dłoni.Solidny napisał(a):Gac666 napisał(a):Jak będzie to w formie patcha nawet za drobną opłatą to spoko, łyknę (bo jeszcze nie przeszedłem również), ale jak będę miał kupować od zera to mam to w dupie.
Ile znasz takich przypadków update'ów w przypadku PC? Serio pytam, nie kojarzę.
), jeszcze pare by się znalazło.
Solidny napisał(a):A one miały jakieś remastery?

Gacu: Borderlands dostał remaster (Handsome Collection) i ponoć tekstury dalej doczytują się tak samo jak na PS3 xD. No i właśnie, remastery chyba charakteryzuje to że nie mają zmienionej zawartości - jeśli to prawda to DX: HR-DC już się nie liczy.

. Portowanie gier na kolejne sprzęty to zabieg stary jak ta branża. Kiedyś wszyscy cieszyli się z konwersji na inne konsole, dzisiaj to jest skok na kasę ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości