Oby tylko nie spieprzyli drugiej serii, która ma się pojawić w 2016 roku.Pabian01 napisał(a):Ostatnio sprawdziłem sobie angielski dubbing i był na żenująco niskim poziomie...
Solidny napisał(a):Nie wiem do czego to porównujesz SAL, do Mononoke?
Solidny napisał(a):Chociaż ja nie siedzę w anime, to nie wiem na ile jest typowe.

Szkoda tylko że samo anime nie jest robione w starym stylu (kolorystyka, kreska itp.) bo jednak to nowe jest jakieś takie niechlujne... takie moje wrażenie 
. Zaczyna się jak odcinki pomiędzy sagami, ja zawsze lubiłem tego typu przerwy (Gohan w szkole ekstra), ale przypomnijmy sobie jednak jak zaczął się DBZ - Raditz wpada i rozwala pół lore w drugim odcinku 

Chociaż film zaniża zagrożenie ze strony nowego antagonisty, więc może lepiej zostawić na potem... Nie wiem jak się łączą z serialem, bo póki co to dość dziwna relacja, najpierw film a potem serial zaczyna się jako prequel. Ciągle czekam na dostępność "F".uci napisał(a):no z drugiej strony pójście na łatwizne, ale też maja pewność ze nie dostaniemy powtórki DB GT - wiedzą że ludziom podobało się Battle of Gods (ressurection of F też nie jest złe) więc rimejkują to na serial i 100+ odcinków mają z głowy na wymyślenie kolejnego wątku:)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości