ArecaS napisał(a):Noo, przepraszam! Molyneux przynajmniej potrafi zrobić coś co jest rewolucyjne i działa!

ArecaS napisał(a):Noo, przepraszam! Molyneux przynajmniej potrafi zrobić coś co jest rewolucyjne i działa!

. Natomiast B&W2, hmmm spędziłem przy nim wiele godzin, moim zdaniem był dobry tylko nie można było już aż tak kontrolować naszym zwierzakiem (może to i lepiej, bo strasznie można było go exploitować i wygrywać wszystkie mapy). Jednakże gra była bardziej zbalansowana i budowanie miast było przyjemniejsze. Natomiast to uczucie jak rzucimy wielkim głazem i akurat przywalimy w kilka budynków przeciwnej wioski? Awesome 

. Nie no, Geoff Keighley podobno bardzo się starał żeby nie było już takich tragedii jak chociażby w zeszłym roku. Nie wiem dlaczego nie chcieli powtórzyć modelu z 2012, bo to był świetny show.Zancudo napisał(a):Pewnie też i datę premiery ujawnią. A poza Kojimą - może nareszcie zwiastun Fallout 4?
Gac666 napisał(a):Dla mnie też to wygląda jak przekłamanie kolorów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość