PiotrB napisał(a):Oto moje tłumaczenie trailera:
https://www.youtube.com/watch?v=0kPDcDNV1hc
Czy myślicie, że warto byłoby przetłumaczyć pozostałe trailery ?
uci napisał(a):2 - Mantis i Eli mają czerwone berety, tak jak żołnierze podczas podziwiania MG na końcu zwiastuna - może pod koniec gry ta parka zostaje przyłączona do mother base?
2 - Mantis i Eli mają czerwone berety, tak jak żołnierze podczas podziwiania MG na końcu zwiastuna - może pod koniec gry ta parka zostaje przyłączona do mother base?
uci napisał(a):po raz kolejny oglądany trailer - jestem pewny że drugi "eli" nie ma blizny na policzku
Gillian napisał(a):Metyl napisał(a):Eee... w którym miejscu jest "Solid/Solidus" ?...
Blizniaki na koncu - Solid & Liquid.
SaladinAI napisał(a):- ucieczka Snake'a przed kolcami wyrastającymi z ziemi, same kolce do bólu przypominają jego własny róg
uci napisał(a):ale przecież Volgin był takim zwykłym Badguyem, nic tak naprawdę BB nie zrobił - chciał po prostu "zniszczyć świat"
DejaVu napisał(a): Moja cichą złudną nadzieje że to zupełnie inne produkty Les Enfants Terribles. W końcu zarodków było 8.
Zielakpl napisał(a):a mi się dzisiaj śniło, że gram snejkiem w the last of us
wszyscy zarażeni padali po CQC :-D
maloduzomowny napisał(a):Jeżeli będą jakieś urywki przeszłości z np. Snake Eater'a,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości