.ArecaS napisał(a):materiały wideo, czyli coś czego Zanzibar dotąd nie miał
Tylko najstarsi górale to pamiętają 
Gillian napisał(a):Myślałem że oni dalej są obrażeni. Bardzo dobrze, że taka inicjatywa wyszła.
. Bizon napisał(a):Gillian napisał(a):Myślałem że oni dalej są obrażeni. Bardzo dobrze, że taka inicjatywa wyszła.
Nie obraziłem się nawet na Ciebie gdy powiedziałeś, że mój podcast był słaby i lepiej mi szło nagrywanie filmów.

SALADYN napisał(a):Za współpraca jak najbardziej jestem za ale raczej mi im żadnych użytkowników nie nagonimy.
. Z naszej strony chodzi bardziej o przyciągnięcie choćby paru osób, dla których nasze materiały będą interesujące. Nasza miłość do Metal Gearów dostała drugie życie po zagraniu w Peace Walkera i GZ, nagrywamy o serii naprawdę sporo materiałów i fajnie by było przyciągnąć ludzi, którzy tak jak my liczą godziny do premiery Phantoma
. Jeżeli ktoś jeszcze nie zaglądał, to zapraszam: https://www.youtube.com/user/BizonBlady .
).
.
. No i czemu Blady już nie gra w ME2 po godzinach? Lubię sobie posłuchać w pracy jak jestem sam w biurze jego opowiadania
.
Tidus93x napisał(a):Obczaiłem wasz kanał, taki swojski mi się wydaje. No i czemu Blady już nie gra w ME2 po godzinach? Lubię sobie posłuchać w pracy jak jestem sam w biurze jego opowiadania
.
. Co do Bladego i Mass Effecta — praca + Dziki Gon = brak ME2. Zapytam go przy okazji czy będzie to jeszcze kiedyś kontynuował, ale biorąc pod uwagę, że za niecałe dwa tygodnie będzie premiera TPP... cóż, pewnie po nowym roku się oderwie
.Bizon napisał(a):ale biorąc pod uwagę, że za niecałe dwa tygodnie będzie premiera TPP... cóż, pewnie po nowym roku się oderwie.
. Niemniej niech Blady wie, że ktoś czeka z utęsknieniem na jego Mass Effecta
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości