shalashaska napisał(a):Kupcie gdzie indziej a tam odstapcie od umowy
shalashaska napisał(a):A samego keya z kart graficznych na allegro? Ja już dziś o 8:00 byłem w punkcie zwiększyć przepustowość swojego łącza żeby szybciej się sciągało
Adamska napisał(a):sluchajcie, jakby ktos sie nie zalapal na swoje zamowienie czy cos takiego, to ja mozliwe ze bede mial jedna sztuke day one edition za 200 (ps4), jakby ktos chcial. jeszcze tu zajrze jutro i potwierdze czy na pewno. siedze teraz z warszawie jak co
Ocwelot napisał(a):Ej, może by tak wrzucić skromnego niusa w stylu "hurra, dziś premiera"? :F
MiejscowyPan napisał(a):Odebrałem swoją konsolę TPP w MM w Olsztynie byłem o 9:02, a ktoś już wychodził ze swoją konsolą przede mną. Niestety granie odłożone na później przez brak EK u ultimy JAKIMŚ CUDEM wyczaiłem wczoraj na gram.pl EK TPP (po mnie było już, że produkt niedostępny) i dzisiaj ją wysłali(dziwne jest to, że na FedEx ni jak sprawdzić gdzie jest przesyłka).
+Jeżeli ktoś na tym forum ma zamiar grać w TPP na xbox one a nie dostał EK może napisać na priv z rozpędu wczoraj zakupiłem również wersje na xbox one, którą dostałem dziś po południu i nie wiem czy odsyłać do sklepu.
Gac666 napisał(a):No to хуй, ja czekam do 11 września, bo dopiero 10tego mi Ultima wyśle kopię... Uj tam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości