Poratuje ktoś tą właściwą wersją The Man who sold the world? Bo wszędzie gdzie patrze jest inna niż w grz.e

Faja napisał(a):Powiem tylko tyle, są momenty, że gra się zajebiście, a są momenty, że dostaje kurwicy. Takiej kurwicy dostawałem w misji 6. BTW udało się komuś pokonaćSpoiler:
PS. Nie mogę nigdzie wchodzić do pomieszczeń w MB - jest dźwięk zamkniętych drzwi i tyle. Czy wszyscy tak mamy?

Faja napisał(a):Takiej kurwicy dostawałem w misji 6. BTW udało się komuś pokonaćSpoiler:

Tidus93x napisał(a):Faja napisał(a):Takiej kurwicy dostawałem w misji 6. BTW udało się komuś pokonaćSpoiler:
Ja ich pokonałem, obu. Jednego wyrzutnią rakiet, drugiego karabinem. Da się.

Potem wracam do Side-opsów i wyciskania ostatnich sokówSaladinAI napisał(a):Skullsów wszystkich czterech. To w ogóle był problem? Dwóch poszło z wyrzutni, reszta z headshotów. Szybkie są skurczybyki ale też nie stałem ciągle miejscu.

Metyl napisał(a):Odnośnie Paz - jak kiedyś napisałem na forum, żeto się wszyscy śmiali...:(Spoiler:

, ale śmiesznie jest, kiedy my, gracze wiemy więcej od niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości