Na pewno po misji 25-ej pojawiła się scenka, w której
Z kolei po misji 24-ej
Hidden napisał(a):Nie otwierałem spoilerów na górze, bo jestem dopiero po 13 misji.
Czytałem, że można znaleźć Huey'ego na szczycie platformy R&D, gdzie w tej dziurze coś majstruje. Chodze tam regularnie, lecz nadal go nie spotkałem. To jest jakoś później w grze?
Te wszystkie czerwone drzwi w bazie z nieaktywnym przyciskiem będą z biegiem fabuły stawały się niebieskie i otwierały jakieś scenki?
SALADYN napisał(a):Hidden napisał(a):Nie otwierałem spoilerów na górze, bo jestem dopiero po 13 misji.
Czytałem, że można znaleźć Huey'ego na szczycie platformy R&D, gdzie w tej dziurze coś majstruje. Chodze tam regularnie, lecz nadal go nie spotkałem. To jest jakoś później w grze?
Te wszystkie czerwone drzwi w bazie z nieaktywnym przyciskiem będą z biegiem fabuły stawały się niebieskie i otwierały jakieś scenki?
Hangar Hueya odblokujesz automatycznie, bodajże po 20-21 misji. Po pierwszej misji "Ekstract wandering mother base soldier" udaj się na platformę medyczną i znajdź drzwi na jednym z balkonów, tych misji będzie chyba dziesięć i po każdej kolejnej możesz tam wrócić po kolejną interakcję z jej mieszkańcem. Innych drzwi jeszcze nie odblokowałem a wiem że jedne są na samym szczycie platformy dowodzenia.
Warto wrócić do bazy w deszczowy dzień mając Quiet w śmigłowcu.
SALADYN napisał(a):Warto wrócić do bazy w deszczowy dzień mając Quiet w śmigłowcu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości