Promocje z biedry

Moderator: GM

Promocje z biedry

Postprzez SALADYN » Pn lis 30, 15 16:55

Nie, nie interesuje mnie promocja na karpia czy inne typowe pierdoły. Biedronka ostatnio często robi promocje na gry, bardzo fajne cenowo promocje tylko że ilość towaru i jego rozrzut po całej Polsce jest wręcz komiczny.
Spacerkiem mam kwadrans do dwóch okolicznych biedronek a jak się zepnę to i sześć obskoczę. Wypisujcie co u was można dostać.

Dziś akurat była kolejna akcja z grami i w moich biedrach można było kupić takie tytuły:
PS4 - Obcy Izolacja, Final Fantasy XIV A Realm Reborn
Xone - Obcy Izolacja
PS360 - Arkham City, Far Cry 3, Kijek Prawdy, Tomb Raider, Dishonored GOTY, Watch Dogs, Lighting Returns, Mortal Kombat Complete Ediotion, Grid Autosport
PC - Arkham Knight, Mad Max, Wasteland 2, Wolfenstein The New Order, Mortal Kombat X, Obcy Izolacja, Borderlands Pre Sequel

Poza tym jeszcze trochę PC-towych pierdółek i składanek, ogólnie polecam męczyć obsługę bo jełopy w jednym sklepie wystawiają wszystko co mają a w innym zamykają kilka sztuk w gablotce a resztę trzymają na zapleczu.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Re: Promocje z biedry

Postprzez Faja » Pn lis 30, 15 17:23

U mnie nie było ani jednej gry
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez Pabian01 » Pn lis 30, 15 19:43

Po ostatnich akcjach promocyjnych wiem, że rzuty są województwami.
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez Faja » Pn lis 30, 15 19:57

Ale my z SALem to to samo województwo
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
Faja
Big Boss

Postprzez ArecaS » Pn lis 30, 15 20:03

SALADYN napisał(a):Nie, nie interesuje mnie promocja na karpia czy inne typowe pierdoły.

A na klocki LEGO? Też są i są bardzo fajne. Chce mi ktoś kupić? :(

A żeby nie było, że OT - u mnie chyba jeszcze nie zdąrzyli wystawić gier. Jest przygotowane miejsce, które świeci pustką. Może w środę wpadnę i zobaczę co dali.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Pabian01 » Pn lis 30, 15 20:28

Tak, wiem. Po prostu to co wymienił SAL powinno być też u nas ewentualnie +1 inny tytuł.
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez SALADYN » Wt gru 01, 15 19:51

ArecaS napisał(a):A na klocki LEGO? Też są i są bardzo fajne. Chce mi ktoś kupić? :(

Nie mieścisz się w kategorii wiekowej na te mini zestawy, jeszcze byś nam się udusił klockiem albo coś.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Powrót do Gry i Konsole