czaninho napisał(a):Zarabiam taka liczbe ale w innej walucie.
czaninho napisał(a):Hehe. Znaczy chodzilo mi ze 1200 ale £ nie pln. Mniejsza z tym
Gillian napisał(a):czaninho napisał(a):Hehe. Znaczy chodzilo mi ze 1200 ale £ nie pln. Mniejsza z tym
Tygodniowo?
, także jakoś dużo to nie jest. Kasę (zwłaszcza własną) można wydawać jak się chcę. Np na MB Coins, albo na rzeczy bardziej pożyteczne jak, fajki, taca w kościele, "fajne" i "markowe" ciuchy, które wyglądają jak damskie
Osobiście nie kupiłbym MB Coins, bo wydałem 180 zł na nieskończoną ponoć grę więc, to chyba wystarczy, a monety można dostać co jakiś czas za darmo. Wszystko idzie wtedy wolniej ale mi się tam nie śpieszy.czaninho napisał(a):Wiele osob z top 50 przestaje grac lub zmniejsza ilosc godzin przy tej grze wlasnie przez ten nowy patch sprzed 2 tygodni.

. Nie dlatego ze jest niedorobiona i nie dlatego ze Kojima nie do konca rozumial jak zrobic dobrego open worlda na miare 2015 roku. Po prostu nikt mi nie wytlumaczyl dlaczego to jest dobre. No rzeczywiscie! Kajam sie. MGSV jest genialna gra tylko ja nie pojmuje jej geniuszu.
Ja też nie rozumiem tego bólu dupy o grę. Komuś gra się podoba (np. mnie i kilku osobom na forum) - to gra, komuś się nie podoba (np. Gillianowi i wielu innym) - to nie gra i ignoruje dział o grze. Proste? Proste jak drut.
Generalizujecie, temat jest o FOB a nie o całej grze.
Metyl napisał(a):Generalizujecie, temat jest o FOB a nie o całej grze.
Generalizujemy, bo tego typu komentarze pod adresem "nadal_grających" osób pojawiają się w każdym temacie...
czaninho napisał(a):Osvelot Tu dobry filmik granatnika . Z tego co widac to kosi skullsow dobrze
W fob to jedynie jak ktos leci jak Rambo lub dobru do obrony bazy nawet w miare. Ale spory koszt uzycia.
Po 2500 biological i 2500 precious metal . Cos kolo tego.
https://m.youtube.com/watch?v=xtXRq4BxWDU
) Nie sugeruję też, że komuś nie podoba się gra bo czegoś nie rozumie jak to mogło wyglądać parę wpisów wyżej, aczkolwiek wspomniane jest też wyżej, że noty gry mogły spać po misji 46...ale to chyba w innym temacie powinno się poruszać
. Tak czy siak FOBy są jakie są i jak się komuś podobają to niech łupie w to nawet do usranej śmierci, co to mnie obchodzi. A jak pojawia się facet, który jest najlepszym polakiem w rankingu to mimo tego co się tu dzieje to na pewno znalazło by się parę osób, które mają do niego jakieś pytania. Pytania sensowne, anie typu "jak to jest marnować życie...'' itp. Bo gorsze niż marnowanie życia na gry jest chyba tylko pierdzielenie o nich na forach
Osobiście przyznam się, że gdyby te kwestie rozbrojeniowe, że tak powiem byłyby bardziej dopracowane, a nie, że nikogo z głowicą nie można znaleźć nigdy, to też cisnąłbym w FOBy więcej bo fajnie byłoby odblokować tą scenkę normalnie z gry a nie obejrzeć na YT. Cóż, lecę odpalać "V" bo mam dzisiaj uro to zobaczę w końcu urodzinową scenkę z Mother Base
. Wypiję wasze zdrowie panowie Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości