Moderator: GM
NMS to jedna wielka tajemnica z którą siły trzeba mierzyć na zamiary.

SALADYN napisał(a):planetę przechrzciłem więc SALADYN

i skaner mi pokazuje sygnał oddalony o 9 godzin lotu. Grubo

Wróciłem na ścieżkę Atlasa i lecę po niej jak po sznurku.

. I też nie żałuję czasu ani pieniędzy, chociaż jestem zawiedziony - dokładnie to samo co z MGSV.
.
. I nawet trochę rozumiem, że mógł być zbyt zapracowany przy grze żeby sprostować w ostatnich tygodniach co tak naprawdę się w niej znajduje. Czekam na jakiś odzew deva póki co.
. A o to chyba chodziło. Takie rzeczy mi nie przeszkadzają, bo to inny wszechświat. Widziałem nawet teorię na YT, że jest bardzo stary, co można wywnioskować po ogromnej ilości ciężkich pierwiastków (plutonu). Dość fascynująca analiza.
. To powinna być nauczka, a nie egzekucja.Solidny napisał(a):Na gazowym gigancie byś nie wylądował. A o to chyba chodziło. Takie rzeczy mi nie przeszkadzają, bo to inny wszechświat.
Solidny napisał(a):I sam też już o tym pisałem, chaos informacyjny był największym problemem, staram się to tylko zrozumieć, nie usprawiedliwić. Zasłużyli na aferę ze zwrotami za to jak to poprowadzili, nie jest to dla mnie jednak powód do nienawiści. To powinna być nauczka, a nie egzekucja.
A już się zastanawiałem, czy może jednak nie spróbować. Szybko sprowadziliście mnie na ziemię - kijem nie tykać, aż czegoś z tym nie zrobią, a cena nie spadnie do poziomu 50zł
.
a będzie prędzej czy później
Gillian napisał(a):Ale pięknie obrzydzacie mi gierkę, dziękiA już się zastanawiałem, czy może jednak nie spróbować. Szybko sprowadziliście mnie na ziemię - kijem nie tykać, aż czegoś z tym nie zrobią, a cena nie spadnie do poziomu 50zł
.
Gdzie jest Elite na PS4? :(
. Zaznaczę tylko, że mimo wszystko moja opinia o tym tytule jest jak najbardziej pozytywna, z dopiskiem, że jestem conajmniej dziwny w swoim guście. Musiałem tylko przeboleć, że nie będzie satysfakcji z zakończenia, co dla mnie jest bardzo ważne, ale ta gra to wyjątkowy przypadek.
. Pierwsze wrażenia są niezapomniane. Nie bez powodu można znaleźć dzienniki pokładowe na 1000 słów z pierwszych godzin gry po całych internetach.
. Sean Murray już nie wypowiada się osobiście (wpis podpisany jako Hello Games), co teraz jest dobrym pomysłem. Napisali też, że nieważne co będą mówić, tylko co zrobią. Więc tu się zgadzamy.SALADYN napisał(a):wprowadzą mikrotransakcje
. Aż dziwi brak opcji kupienia 5x szybszego napędu 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości