Moderator: GM

Faja napisał(a):Ja nawet nie potrafiłem z demem wytrzymać
Gillian napisał(a):Przeciez Doom wyszedl chyba na wszystkie owczesne konsole.
Ziomaletto napisał(a):Faja napisał(a):Ja nawet nie potrafiłem z demem wytrzymać
Jeśli mówisz o becie przedpremierowej, to wypróbuj kampanię. Jest zdecydowanie lepiej.

. Omijalem ten tytul szerokim lukiem. A bo recenzje przecietne, a bo przeciez wtedy to sie gralo jeszcze w GTAIV, wiec kto by sie przejmowal jakims innym "sandboksem". Pozniej gralo sie w swietne LA Noire a na horyzoncie bylo Sleeping Dogs, ktorym sie jaralem (a ktore ostatecznie mnie zawiodlo). No a potem to juz czekanie na GTAV. Narzekano na to, ze w Mafii poza glownym watkiem nie ma co robic i ze nijak ma sie do tej legendarnej jedynki (w ktora tez nie gralem). Ale teraz postanowilem sprawdzic i to byl dobry strzal. Klimat miasta w pierwszych rozdzialach jest swietny (rok 45, zima), historia wciaga a sam gameplay rowniez jest calkiem soczysty. Nie potrzeba miliona aktywnosci zeby sie dobrze bawic, bo to zaden open world (podobnie jak LA Noire), a tego sie czepianio w reckach. Teraz jestem w polowie gry i nie czuje znuzenia. Realia tamtych czasow sa tak fajnie oddane, ze chce mi sie w to grac
.
. No ale znów klimatem i fabułą pewnie pozamiata.
. Dwójka z kolei nadrabia tym, że można się samodzielnie przebierać, grzebać coś tam z samochodami itp, takie małe pierdoły ale zmieniają w sumie sporo. No i widać że to miasto żyje.kALWa888 napisał(a):To czy pierwszy epek nie jest teraz za darmo?
http://www.lifeisstrange.com/free/uk
Mnie raczej odrzucił charakter rozgrywki. Po grach od Telltale mam podobnych tworów dość. No ale sprawdzę sobie w przyszłości, bo to ponoć kawał dobrego scenariusza.
szkoda tylko, że sejwy są tak bardzo skopane, nie ma to jak mieć możliwość zapisu "w dowolnym momencie", po czym musieć od nowa ogrywać ostatnie 15 minut gry, bo twoja i twórców idea "dowolnego momentu" się mocno rozmija...
Lazuli Lapis napisał(a):świetny styl, w jakim utrzymane jest całe Rapture i cały ten nastrój lat 50/60 z perspektywy 'na bogato'
Swoją droga, są skojarzenia ze starą częścią Aperture? Bo ja miałem. 

SALADYN napisał(a):Ja się wciąż bije ze sobą żeby zacząć drugą część i Infinite, akurat wychodzi remster więc mam idealną szansę na nadrobienie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości