Moderator: GM
tylko nie podałam go z nazwy. Poza tym przez "styl" miałam na myśli trochę szersze pojęcie niż samo art deco. A skojarzenia ze starą częścią Aperture były od razu, trudno żeby nie 

Faja napisał(a):Jaka glebia plazmidow?

Herbaciarz napisał(a):Zaczynam ogrywać Wiedźmina - a tak swoją drogą moja lista gier które mam zamiar ograć/przejść/przeszedłem
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =173046382
Legenda: zielony (przeszedłem), bardziej zielony (przeszedłem przynajmniej 2razy, albo na 100%), żółty ogrywam aktualnie/mam tam sejva, biały wiadomo dopiero zagram

Osvelot napisał(a):Herbaciarz napisał(a):Zaczynam ogrywać Wiedźmina - a tak swoją drogą moja lista gier które mam zamiar ograć/przejść/przeszedłem
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =173046382
Legenda: zielony (przeszedłem), bardziej zielony (przeszedłem przynajmniej 2razy, albo na 100%), żółty ogrywam aktualnie/mam tam sejva, biały wiadomo dopiero zagram
Kopiowałeś tytuły gier na 3DSa ze strony Łowców Gier?Spoiler:
Z antyweba: http://antyweb.pl/w-co-grac-na-nintendo ... -pierwsza/ ale pewnie oni kopiowali z Łowców Gier 
SALADYN napisał(a):Wow, cała lista, prawo Murphy'ego jest jednak nieubłagane i lista ci w niczym nie pomoże

? Jest dobry.uci napisał(a):Na obecną chwilę mogę powiedzieć że jest to kopiuj-wklej z FF5 (w pozytywnym sensie)

SALADYN napisał(a):Ty solidny nie masz listy tylko bibliotekę więc jak nie będziesz miał w co zagrać to odpalisz steam i sobie coś wybierzesz. Ja mam podobnie ale moja bibliotek leży jeszcze na cudzych półkach.
. A i tak straciłem trochę czasu na skracaniu tekstu.
.
. Sprawia to jednak, że wszystko poza lochami, wciąga mnie niesamowicie.

. Chyba nie miałem ochoty przez godzinę siedzieć i pisać posta w którym tylko marudzę.
), po tym jak ledwo pokonałem jego potwora, powiedział mi, że gdybym miał chociaż jednego pokemona na ostatnim poziomie ewolucji, rozwaliłbym go bez problemu. No jasna cholera miałem nawet kilka! Nawet wylevelowane, nie jakoś maksymalnie, ale kurde nie wstydziłem się ich! No coś tu jest nie tak.
. Genialne, ale to był krótki fragment.
.kALWa888 napisał(a):W takim razie nie wydaje mi się by był sens przekonywać się na siłę do tej gry. W walce trzeba po prostu bronić się w odpowiednich momentach, a każdy atak ze strony przeciwnika jest w jakiś sposób "zapowiedziany". Ponadto trzeba odpowiednio ustawić zachowania towarzyszy. Esther jak wiadomo leczy (choć mimo ustawienia by skupiała się na leczeniu, ta i tak zbyt długo czekała żeby zacząć i w efekcie umierałem oddając to w jej ręce). No i trzeba korzystać z tego all-out-attack i defense, żeby te tępe dzidy ciągle nie umierały. Poza tym nic więcej nie jestem w stanie doradzić, bo ten system jest naprawdę mocno ograniczony, ale o tym wiesz.
. Tak, korzystałem z tego wszystkiego, chociaż nie pamiętam już zbyt dokładnie. Mimo tych wkurzających elementów, trochę w nią pograłem. Coś w sobie ma, dlatego jeszcze raz mógłbym spróbować. W innym trybie życia może lepiej się sprawdzi. Czasami po prostu jest ochota i warunki na grind.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości