Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

. A z tymi wpadkami i z Naomi to mi nie pasuje. Rzeczywi?cie hardcore z tego Ci wyszed? ale nie s?dze ?eby to cokolwiek mia?o wspólnego z tym dzieckiem. Trzymam si? swojej teorii ?e wszyscy jak na razie b??dzimy

Rose nie zyje, dziecko nie zyje, Jack jest cyborgiem a to co trzyma na rekach to jakies porzucone i zagubione dziecko (aluzja do Franka Jaegera i Naomi). To tez by przeciez dalo poznac Jacka od dobrej strony. I kolejny sposob, zeby pokazac to co sobie ubzduralem (ze Kojima chce pokazac, ze historia lubi sie powtarzac) :wink: A mam jeszcze pytanko. Z racji tego iz staram sie ograniczyc do minimum jakiekolwiek ogladanie trailerow itd dopoki nie skoncze MGS4 a widzialem laske z postera podpisana jako Naomi (na obrazku miala czarne wlosy). Czy to potwierdzone info?
Z tym, ze raczej nie bedzie to MGS5. Raczej MG costam bo Metal Gear Solid zawiera w sobie czlon SOLID, ktory umiera w 4 czesci. No ale jak juz pisalem, PODOBNO ma byc jakas nowa seria Metal Geara.
SOLID, ktory umiera w 4 czesci.

Snake, ja caly czas proboje dojsc jak sensownie zrobic z dziecka nastepce Snejka i jak go przypasowac do obrazka:)
A tak maly OT zapodam - czy byl kiedys jakis plan spotkania forumowiczow przy piwku? Jesli jest jakis stosowny temat or smt, to prosze o link PMem.

Saladin01 napisał(a):liqu!d napisał(a):dziecko jest Olgi,to zostalo potwierdzone przez Koijme.
Możesz Mi powiedzieć gdzie to zostało potwierdzone?

Zaczynam sie osobiscie zastanawiac czy wogole to dziecko odegra jakąkolwiek role jeszcze

kul napisał(a):Raiden: Snake, what about Olga’s child?
Snake: Don’t worry. I’ll find him. Count on it.
Wyraznie Snake zaznaczyl ze je znajdzie. W zadnej kulturze nie jest przyjete by calkowity nieznajomy, jakim dla Olgi jest Raiden, trzymal nieswojego dzieciaka. Tu za bardzo nie ma logiki po prostu. Bo po co mialby je trzymac? Czemu nie Snake skoro to on je mial odnalezc? Przeciez gdyby Snake je trzymal byloby wiecej niedomowien.
uci napisał(a):a że chlopczyk wygląda na coś koło roczku z hakiem...
. Ma już około metra, bardzo dobrze chodzi, ma pełno włosów na głowie; roczne dziecko to nie małe bobo, które ciągle trzyma się na rękach. W przeciągu pierwszego roku dzieci bardzo szybko rosną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości