?Moderator: GM

kul, ty jeszce w tych katowicach? : >

uci napisał(a):tak mnie dziwi że ta grafika to jest w tym wszytskim najwazniejsza...
Mi się zawsze wydawalo że miodnośc gry...
I że o konsoli powinny stanowić jej gry, nie parametry;)
Ale wracając do tematu, kul, uzalezniłeś się już?:)

Gac musze z dziewczyna porozmawiac i dam tu znac, nawet jezeli nie w tym roku to pomysl jest przedni i mozna to zorganizowac, tylko robienie czegos na 2 tygodnie przed sylwkiem jest karkolomnym wyzwaniem.

Co do Wii to wiesz, prawda prawdą ostro kuleje jeżeli chodzi o bebechy w stosunku do innych konsol. Jest tańsza, ps3 może dla elity nie jest, ale powiedzenie kutaragiego, że jak kupujemy dobrej klasy telewizor to płacimy więcej, o ile nie spierdzielą tego co obiecali ( co jest raczej hmm pewne, że spierdzielą :d), bedzie miało sens przy ich konsoli. Nie umniejszam Wii, bo np. patrząc na DS'a, który bije na głowę PSP w sprzedaży, to możliwe, że to samo będzie z Wii. Ja kupuje konsolę, nie by skakać przed tv, po prostu, jak napisałem, wracam późno zmęczony, to chce usiąść i pograć normalnie, a jeżeli chce się pomęczyć to idę na boisko.

solidus grabczas napisał(a):Kul podesłał mi ilość sprzedanych konsol w tym roku DS bije nawet PS3!!

.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości