...

adison napisał(a):A wiec :
Przed przeczytaniem ... kurcze chcialem napisa? ?eby przed przeczytaniem usi??? ale chyba ka?dy siedzi przed kompem
Tokio Hotel! Kocham ten zespo? czy to sie komus podoba czy nie, leje mnie to jakiego koloru paznokcie ma Bill, jakiej d?ugo?ci s? dredy Toma itd.
Kocham ich muzyke, porusza , rusza i nawet jeszcze porusza mn?!
No dalej prosze o szybkie "zjechanie" mnie, ale jak chcesz napisa? ?e tylko Chuck Noris wie jakiej p?ci jest Bill to odpu?? , ciekawsze opinie na temat TH ma ju? mój tata
Hawthorne Haghts - Kochani ch?opacy z Ameryki, tworz?cy muzyke na nie ameryka?skim poziomie.
Story Of The Year - zdziwidzie sie ale jestem pewny ?e ich znacie!...
Mieli swoj?piosenke w NFS U (1).
Oki jak dosz?e? do tego momentu to ju? pewnie wymy?li?es super, elo post na temat TH... do dzie?a

adison napisał(a):Adamska napisał(a):adison napisał(a):A wiec :
Przed przeczytaniem ... kurcze chcialem napisa? ?eby przed przeczytaniem usi??? ale chyba ka?dy siedzi przed kompem
Tokio Hotel! Kocham ten zespo? czy to sie komus podoba czy nie, leje mnie to jakiego koloru paznokcie ma Bill, jakiej d?ugo?ci s? dredy Toma itd.
Kocham ich muzyke, porusza , rusza i nawet jeszcze porusza mn?!
No dalej prosze o szybkie "zjechanie" mnie, ale jak chcesz napisa? ?e tylko Chuck Noris wie jakiej p?ci jest Bill to odpu?? , ciekawsze opinie na temat TH ma ju? mój tata
Hawthorne Haghts - Kochani ch?opacy z Ameryki, tworz?cy muzyke na nie ameryka?skim poziomie.
Story Of The Year - zdziwidzie sie ale jestem pewny ?e ich znacie!...
Mieli swoj?piosenke w NFS U (1).
Oki jak dosz?e? do tego momentu to ju? pewnie wymy?li?es super, elo post na temat TH... do dzie?a
Co ci? w niej tak porusza ?? Bo ja nic takiego w nich nie widze :x
A co sie porusza w facetach? Ja np. w nich nic nie widze, wole dziewczyny, widzisz ka?dy ma inny gust :x

Zombie_Snake napisał(a):Poza tym TH to udaje Punk Rock, a nie pop...

Naprawd? polecam j? fanom punk rocka, funk rocka no i jest to te? oczywi?cie "must have" dla fanów Red Hotów :wink:

. Nie potrzeba tu takich osobników!!! Wi?cej nie b?d? pisa? bo ka?dy chyba czyta? jego posty.To forum a nie ?mietnik!!!
), tote? poni?sza lista nie jest jaka? fascynuj?ca i d?uga ;].
), oraz So I Scream (z zasady nie lubi? "krzyczanej" muzyki, dlatego w?a?nie niektóre utwory SOAD'a mi nie pasuj?, jednak akurat ten zespu? przypad? mi do gustu).

,nie wyżucajcie mnie z forum:)
Tylko nie pisz glupot i nie wszczynaj klotni, a bedzie dobrze 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości