Rzuca w Solid Snake'a shurikenami. BTW Odpowiedź padła po ponad dwóch miesiącach. Musiałem zakupić wcześniej Subsistence by mieć jakiekolwiek szanse w quizie poświęconym starym Metal Gearom :wink:
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Bizon napisał(a):O sorry, zapomniałem o tym całkiem
Czym Snake pokonał Big Boss'a?
Nie.
Big Boss sam powiedział, że ktokolwiek wygra tą walkę, i tak będzie przegranym, gdyż jego los będzie przeklęty; będzie wiecznym żołnierzem, który nie będzie potrafił żyć życiem normalnego człowieka. Innymi słowy: wg jego słów Solid Snake miał stać się kimś takim jak Big Boss;
Sorry za OT ale nie chce nowego tematu zakladac. Ktos wczesniej wspomnial o Franku Hunterze. Czy chodzi o Foxa? Jesli tak, to dlazego ja go znam pod nazwiskiem Jaeger?:P
Należy użyć jej tuż przed laserowym ogrodzeniem, za którym znajduje się trzeci budynek Zanzibaru. W momencie gdy pilnujący bramę strażnik usłyszy pohukiwania sowy, pomyśli, iż zapadła już noc i wyłączy prąd w okolicy.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję