Moderator: GM
"Snake zabija Ocelota - 2011"
A tak przy okazji to nie czytam już żadnych, raz że szkoda kasy, dwa że humor w PSX Extreme Mnie zniesmaczył, trzy Neo Plus jest zbyt sztywne. Tyle.
), potem z braku laku sięgnąłem po CD action, aczkolwiek wiedziałem, że ich teksty i ogólnie wszystko było średnie. Teraz czytam regularnie CDA, ich teksty z wiekiem się poprawiły, no i ogólnie teraz są bardzo dobrym czasopismem (nie gazetą >< Anik!
). Zaś tak od samego początku to zacząłem od staruśkiego Top Secret (mam cały czas ten numer ale który to to nie pamietam), a wczesniej to brat Bajtka czasem kupował, oj ale to 5 letni szczyl byłem ^^. Ech te czasy.
(ale ogólnie to średnie czasopismo szczerze mówiąc :/).
równocześnie zbierałem gamblera. zdarzyło mi się kupić kilka numerów top secret i reset. przed i po upadku ss uzbierałem kilkanaście egzemplarzy cd-action, jednakże nie przekonały mnie na tyle, żeby kupować je dalej. neo plus zbierałem jak posiadałem jeszcze psx, miałem od 1 do bodajże 25 numeru, zdarzyło mi się nabyć czasem psx extreme, w tych samych latach 1997-1999. teraz szkoda mi pieniędzy, a poza tym istnieje gamespot i ign. :wink:
)
, stamtąd się dowiedziałem i zagrałem w MGS'a. Brat pewnego dnia kupił jeden numer Neo Plus'a (prawdopodobnie maj, czerwiec 1999), z którego najbardziej mnie chyba zainteresowała wkładka z cennikiem Ultimy
, mogłem tam zobaczyć zpecjalny zestaw Metl Gear Solid (dog tag'i, soundtrack i tak dalej). Następnie przez jakieś trzy, cztery lata kupowałem co miesiąc Neo Plus, w tamtym okresie jedynie kilka numerów Psx Extreme, które jednak zapewniały mi trochę śmiechu
. Klimat "panujący" wtedy w tych pismach był świetny. Psx Extreme zacząłem regularnie kupować mniej więcej od numeru z recenzją MGS 2 (jeden z najlepszych numerów chyba wogóle, jeszcze ten z GTA : Vice City można by tak wysoko ocenić). Od tego czasu Neo Plus kupowałem albo "przeterminowane" po niższej cenie, albo omijałem niektóre numery. Tak jest nadal, PE oferuje według mnie więcej, po prostu zróżnicowae teksty, publicystyka, to dla mnie duże plusy tego magazynu.
. Za drogie dla mnie było, a w okresie 1999-2002 powiedzmy nie zauważałem dla siebie jakichś specjalnie "gorących" gierek. Teraz nie kupuję w sumie nic dotyczącego PC, bo nie gram na nim prawie wogóle (na pewno nie w nowości
), a wskazówki dotyczące systemu czy programów też mi się już zbytnio nie przydają.
). Ot tylko, jeżeli faktycznie jest kilka tekstów, które mnie interesuje (pozycje konsolowe), bądź pełne wersje (pozycje komputerowe).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości