Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM

whymaster napisał(a):Ehhh. Nie rozwalajmy dalej bloga Bizonowi ;]

... Pierwsza czesc zawsze bedzie dla mnie najlepsza...
przynajmniej dla mnie...Dzieki temu bossowie w mgs1 ... mieli swoja taka .. dusze! A nie byli tacy pusci jak w mgs3...Kiedy sobie przypominam np.Sniper Wolf.. albo Mantisa... to mysle o nich jak o glownym bohaterach.. a nie jak np. o takim Painie... ktory zapadl mi w pamieci jako "zwykly bossik" ...
Old , ale zauwaz ze wlasnie to w mgs1 bylo czyms cudownym! Very Happy przynajmniej dla mnie...Dzieki temu bossowie w mgs1 ... mieli swoja taka .. dusze! A nie byli tacy pusci jak w mgs3...Kiedy sobie przypominam np.Sniper Wolf.. albo Mantisa... to mysle o nich jak o glownym bohaterach.. a nie jak np. o takim Painie... ktory zapadl mi w pamieci jako "zwykly bossik" ...
Bizon napisał(a):Niektórzy powiedzą: "TAK! A Pamiętasz Bizonie Dead Cell?!", ale to było raz i Kojima pokazał że potrafi zrobić bardzo ciekawych Boss'ów (MGS3).
Widocznie coś nie wyszło w tym jego nowym życiu, które miał rozpocząć po MGS2...

Bo jeżeli tak, to co mu z tego przyszło? Skończył jako kręgosłup z głową umieszczony w blaszanej obudowie, który dalej bierze udział w wojnie, do której w ogóle nie pasuje (co chyba przyzna każdy, kto grał w MGS2).

tym razem akurat nie odwołuje się do jego wyglądu, bo ten mnie nie interesuje, lecz do tego, jak podchodził do każdego zadania. Setka pytań, setka wątpliwości, a może tak, a może siak, zamiast atakować stał jak wryty i się gapił (pierwszy filmik z Vampem), przez wszystkich był wykorzystywany - nawet, gdy na kilometr śmierdziało zasadzką itp itd, toteż naprawdę nie wyobrażam go sobie w roli bezwzględnego żołnierza-mordercy pokroju Solid Snake'a. To, że w młodości jadł śrut i oglądał filmy wojenne o niczym jeszcze nie świadczy.

whymaster napisał(a):Dla mnie postać Raidena, to była odskocznia dla fanów, by potem masowo kupowali MGS3, by pograć snejkiem i tyle.

Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości