Wredny, dowcip Ci slabnie, powinines nad nim popracowac.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Ok zawsze wypada sie przedstawic , wiec oto jestem Mam na imie Piotr mam 19 lat , mieszkam w Warszawie. Moje zainteresowania to oczywiscie MGS ( grałem w czesc 1 , 2 na PC oraz Ghost Babel ) , komiks , anime , pilka nozna
Jaki niepoczytalny?? Ja Cie jeszcze dopadne strażniku, zobaczysz wtedy moją niepoczytalność!! Udzielaj sie jak najwiecej (oczywiscie nie chodzi o spam).
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Obys zagrzal tu miejsce i wpisal sie w historie czyms wiecej niz tylko powitaniem