MGS: Portable Ops- co i jak ???

Czyli o tym jak Kojima zmienia zdania, a także o najnowszej części na PSP

Moderatorzy: uci, GM

MGS: Portable Ops- co i jak ???

Postprzez Adamska » Pn sie 21, 06 00:57

Dobry wieczór :D
To pierwszy tu temat, wiec na poczatek bednie on zapewnie nieco bardziej rozlegly. Piszcie tu co wam przychodzi do glowy na temat nowje odslony MGS na PSP. Od gameplayu po sama grafike. Moim zdaniem rozgrywka bedzie przypominac nieco ta co w trybie online z Subsistence albo cos w stylu operacji treningowych lub cwiczen militarnych... przynajmniej podobnie to wyglada na screenach :) Sie zobaczy... dolaczam tez trailer http://media.psp.ign.com/media/783/783630/imgs_1.html
Czekam na wasze sugestie...
Cya
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez kul2 » Pn sie 21, 06 09:48

http://mgs.imro.pl/readarticle.php?article_id=398

Podstawowe informacje i trailer na Zanzibarze.
Ostatnio edytowano Pn sie 21, 06 15:46 przez kul2, łącznie edytowano 1 raz
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Pn sie 21, 06 15:27

Ech jak widze kolejna cz??? gry, któr? mog? sobie pomacha? przed nosem :/. Dla mnie ?wiat MGS'a si? ju? sko?czy?, pech.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Adamska » Pn sie 21, 06 19:26

Uuu Gacu nie poznaje cie, skad takie negatywne nastawienie :shock:
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez kotlet_schabowy » Pn sie 21, 06 22:01

My?l?, ?e pod wzgl?dem gameplay'u ta gierka b?dzie wreszcie gr? z serii MGS na PSP, w któr? bym ch?tnie pogra? (niezbyt lubi? karcianki). Grafika wygl?da na tak? "pomi?dzy" MGS na PSX'a a MGS 2 na PS2. Co do fabu?y : zapowiada si? ciekawie, kolejny "rozdzia?" wydarze?, które spowoduj? zmian? nastawienia Big Boss'a do rz?du Stanów Zjednoczonych. Na trailer'ze mo?na zauwa?y? posta? przypominaj?c? ninja'?, która odbija pociski Big Boss'a katan?. "Metal Gear", je?eli to to, co s?dz?, przypomina po??czenie rakiety i satety kosmicznego. Pomys? ze stworzeniem jakiej? swojej grupy czy oddzia?u te? jest dosy? interesuj?cy. Okazuje si? równie?, ?e FOXHOUND to nie "kontynuacja" oddzia?u FOX, ale oddzia?, który na niego b?dzie "polowa?". Fajnie, jakby kiedy? Konami zdecydowa?o si? wyda? Metal Gear Solid : Portable Operations na Playstation 2.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez uci » Pn sie 21, 06 22:28

no w sumie fox hound - psy poluj?ce na lisy :>
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Lemansky » Pn sie 21, 06 22:55

kotlet_schabowy napisał(a):Fajnie, jakby kiedy? Konami zdecydowa?o si? wyda? Metal Gear Solid : Portable Operations na Playstation 2.

Oj tak, gierka zapowiada si? bardzo ciekawie, ale tylko nieliczni b?d? mogli pogra?. Moim zdaniem jest jednak cie? szansy na tak? konwersj?, GTA LCS wyszed? na PS2 ku rozpaczy posiadaczy PSP.
gram bo lubiem
Lemansky
Machinegun Kid

Postprzez uci » Pn sie 21, 06 23:35

no ale to jednak 3cia z 4 gier (licz?c ?e Digital Novel jest gr?) która wysz?a na PSP, czyli kojima do?c dobrze si? czuje na ma?ej konsolce Sony...

cho? jak ka?dy mam nadzieje ze PO wyjdzie na PS2
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Bizonek » Wt sie 22, 06 10:50

No szkoda by by?o gdyby PO nie wysz?o na PS2, w ko?cu zostanie tam przedstawiony wa?ny rozdzia? w historii MGS...
To ja Bizon Snake tylko mi stare konto zbanowali :)
Bizonek
Inkarnacja VR

Postprzez SaladinAI » Wt sie 22, 06 11:55

Wtedy historia jednego Snejka zatoczy?aby ko?o na jednej konsoli. Nie lubi? jak w ten sposób rozmieniaj? na drobne fabu??...
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Gac666x » Wt sie 22, 06 15:04

Adamska a co tu do poznawania.

Nie mam pieni?dzy ni na PSP ni na PS2/PS3, to jak mog? kontynuowa? cokolwiek? Wol? si? ju? po?wi?ci? czemu? innemu niestety.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Pn wrz 11, 06 17:40

Taka jest niestety smutna prawda, ja sam zastanawiam sie nad PSP, ale wiem ze nie bede miec z tego tyle zabawy ile mam z DS'a. Moze kiedys sie zaopatrze, ale z pewnoscia nie teraz, chociaz moze trailer z TGS tak mnie zauroczy ze zmienie zdanie ;)
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez solid_stolec » Pt lis 24, 06 02:42

widz? kilku optymistów, którzy tak jak ja maj? nadziej? i? mgs:po wyjdzie na ps2. je?li wyjdzie, id? na kolanach na pielgrzymk? do jasnej góry! :wink:
chainsaw gutsfuck.
solid_stolec
Running Man

Postprzez SaladinAI » Pt lis 24, 06 14:03

Wiesz na chwil? obecn? MGS: PO ma za zadanie sprzeda? jak najwi?cej egzemplarzy PSP. Wielu ludzi przyznaje si? do tego ?e t? konsolk? kupuje tylko ze wzgl?du na PO, tak wi?c tak szybko jej na PS 2 nie ujrzymy, na pewno w tej kwestii sobie poczekamy cho? z drugiej strony czas i kasa lec? w MGS 4 wi?c nie by?bym tego a? tak pewien...
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez ppompa » So mar 31, 07 14:05

odbigne troche od tematu, poniewaz mam problem. jestem nowym uzytkownikem MGS:PO. i przechodze go dopiero pierwszy raz i nie bardzo wiem jak pokonywac poszczegolnych bossow.czy moze mi ktos pomoc???
Porządne kredki nie leżą na trawie...
ppompa
Arnold

Postprzez Solidny » So mar 31, 07 22:06

Podaj konkretnego bossa. Nulla i Pythona pokonujesz strzelając zza rogu. Wiesz jak to sie obi, prawda? ;)

A nie, Pythona to można nawet z frontu walić, byle chować się co chwilę za kolumnami albo coś. Proste... i nudne.
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez ppompa » N kwi 01, 07 10:28

wczoraj gadalem z Kul'em(jest naprawde cool:) i to wlasnie on mi pomogl.wielkie dzieki.
Porządne kredki nie leżą na trawie...
ppompa
Arnold

Powrót do MPO i MPO+