Powiało grozą
VR wygooglował moją ksywę i znalazł moje imie i nazwisko, które było do znalezienia tak łatwo, że głowa boli ^^.
Zaczynam się bać, bo wie o mnie coraz więcej :brushteeth: :laughing1: :laughing5: :laughing5: :laughing5:
Wpełzła mi tu mała Edyta:
Oooh kolejne starcia.
Chłopak niestety strasznie mięknie, bo po mojej ripoście zwykle odzywa się kilka dni później, czyżby tyle nad odpowiedzią myślał ? xD
Oficjalnie jest moim Kubusiem Puchatkiem, bo jak coś walnie to nie wiadomo czy zaczyna się koniec czy kończy się początek xD.
10822941 (5-04-2007 19:44)
Mareczku nie pluj sie wymiekłes smieciu
Gacu (5-04-2007 22:33)
hahaha. czlowieku to ty dalej adresu nie podales ani imienia ni nazwiska, kubusiu ty puszysty. Czekam na te informacje. Dopóki nie podasz to nie mamy o czym mówić, a teraz żegnam, wole rozmawiac z rodzinką niż z takim wypierdkiem mamuta jak ty, co to nawet stosownej riposty napisać nie potrafi ^^.
10822941 1:30:27
i dla mnie jestes kurrwwa jak twoja cała rodzinka co sie poszcza w te piekne swieta za kase
10822941 1:31:03
wybacz ale masz KUREEEWSKĄ RODZINKE CWELU I JESTES CHUUUJ BO NIE UMIESZ MI PRZYGADAC
Gacu 12:40:08
Przeczytaj sam siebie, a potem mnie pajacu malutki. Nie umiesz mi przygadać to raz, dwa, że robisz to z błędami, trzy, że jesteś tak nędzny iż jak ja ci odgadam to jedyne co potrafisz powiedzieć to podwórkowa łacina. CZTERY nie znasz mojej rodziny prosiaczku, więc się od niej odpierdol.
P.S. Jesteś taki cwany, a dalej nie podałeś adresu i nazwiska. Co boisz się prosiaczku? Różowiutki, tchórzliwy prosiaczek... buu huu.
CZEKAM na dane.
Nie wiem, chyba powinienem mu współczuć, bo chyba mi zazdrości, że mam w te piękne i radosne święta do pyska włożyć. Może gdyby zmienił ton to ludzie zaczeli mu coś pod nos podsyłać, bo chyba zajada się reklamami z Media Marktu, a jak wiadomo te są, nie dla idiotów ^^.
Jak widać próbuje być twardy i pisze, że nie umiem mu dogadać, jednakże jak mu coś napiszę to nawet nie potrafi odpisać, ech biedna kobieta.
Mam nadzieje, że to czytasz Kubusiu Puchatku, pamiętaj by za dużo miodku nie jeść, bo się w ziemiance nie zmieścisz.