Dobra, to wracajac do tematu, kiklka ?artów o naturze kobiet

Ja? i Ma?gosia bawi? si? w dom. Ja? próbuje "obiadu" i mówi:
- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczk? niedosolone...
Ma?gosia:
- Niedosolone?! Niemo?liwe, przecie? sama odpowiednio soli?am! Mo?e uwa?asz, ?e za ma?o i ja nie mam racji? To co? Ja nigdy nie mam racji, nawet jak posol? odpowiednio obiad?! Mo?e uwa?asz, ?e w ogóle nie posoli?am i k?ami?!? Ja k?ami???! Mo?e ja tylko k?ami???! Mo?e w ogóle uwa?asz, ?e jak k?ami?, to nawet nie jestem cz?owiekiem ?eby si? pomyli???! A mo?e uwa?asz, ?e ja ju? nie jestem cz?owiekiem??! A mo?e ja ju? nawet nie mówi? po ludzku, a tylko szczekam???! Mamoooo!!!! Jasiu powiedzia? do mnie "ty suko"!!!
----------------------
W pewnym mie?cie powsta? sklep, w którym ka?da kobieta mog?a sobie kupi? m??a.
Mia? sze?? pi?ter, a jako?? facetów ros?a wraz z ka?dym pi?trem. By? tylko jeden haczyk: jak ju? kobieta wesz?a na wy?sze pi?tro, nie mog?a zej?? ni?ej, chyba, ?e prosto do wyj?cia bez mo?liwo?ci powrotu. Wchodzi wi?c tam pewna babka powa?nie zainteresowana kupnem m??a.
Na pierwszym pi?trze wisi tabliczka: "
M??czy?ni tutaj maj? prac?"
-To ju? co?, mój by?y nawet roboty nie mia? - pomy?la?a kobieta - ale zobacz?, co jest wy?ej.
Na drugim pi?trze by? napis: "
M??czy?ni tutaj maj? prac? i kochaj? dzieci"
-Mi?o, ale zobaczymy, co jest wy?ej.
Na trzecim pi?trze by?a tabliczka: "
M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci i s? niesamowicie przystojni"
-No, coraz lepiej - pomy?la?a - ale wy?ej, to musi by? ju? zajebi?cie.
Na czwartym pi?trze mo?na by?o przeczyta?: "
M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci, s? niesamowicie przystojni i pomagaj? przy pracach domowych"
-S?odko, s?odko... Ale chyba wejd? pi?tro wy?ej.
Na pi?tym pi?trze sta?o: "
M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci, s? niesamowicie przystojni, pomagaj? przy pracach domowych i s? diabelnie dobrzy w ?ó?ku"
-No niesamowite, wr?cz cudownie - pomy?la?a kobieta. - Ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi by? pi?tro wy?ej!?!
Na szóstym pi?trze BARDZO zdziwiona kobieta przeczyta?a: "
Na tym nie ma ?adnych facetów. Zosta?o ono stworzone tylko po to, aby udowodni?, ?e wam, babom, za choler? nie mo?na dogodzi?..."
----------------------
Facet kiedy? chcia? rozweseli? ?on? prze?ywaj?c? w?a?nie "TE dni" zadaj?c jej pytanie:
"Ile kobiet ze stresem przedmiesi?czkowym jest potrzebnych by wymieni? przepalon? ?arówk??"
Odpowied? ?ony brzmia?a:
- Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Poniewa? jest jeszcze kto? w tym domu kto wie JAK wymieni? przepalon? ?arówk?! Wy m??czy?ni by?cie si? nawet nie zorientowali, ?e JEST przepalona! Siedzieliby?cie w ciemno?ciach TRZY DNI zanim zrozumieliby?cie co jest nie tak! I jak tylko ju? to zrozumiecie to nie jeste?cie w stanie ZNALE?? w domu zapasowej ?arówki, pomimo tego, ?e od 17 lat s? zawsze w tej samej szafce! A je?eli ju? sta?by si? CUD i w jaki? niewyt?umaczalny sposób znajdziecie w ko?cu te PIEPRZONE ?ARÓWKI to przez DWA DNI problemem nie do pokonania b?dzie POSTAWIENIE KRZES?A pod ?yrandolem i WYMIENIENIE TEJ PIER.......J ?ARÓWKI. KOLEJNE DWA K....SKIE DNI ZAJMIE WAM ODSTAWIENIE TEGO JEB....O KRZES?A Z POWROTEM NA MIEJSCE! A W MIEJSCU GDZIE STA?O I TAK, NA POD?ODZE ZOSTANIE PUSTY ZGNIECIONY KARTONIK PO WKR?CONEJ NOWEJ ?ARÓWCE! BO WY NIGDY NIE POTRAFICIE PO SOBIE POSPRZ?TA?! GDYBY NIE MY UTON?LIBY?CIE W ?MIECIACH I DOPIERO GDYBY ZGIN?? WAM PILOT OD TELEWIZORA ZATRUDNILIBY?CIE POD HAS?EM: "AKCJA RATUNKOWA" CA?? ARMI? SPRZ?TACZEK!
I tu nast?pi?a chwila ciszy, po której m?? us?ysza?:
- Przepraszam kochanie... o co w?a?ciwie pyta?e??