ale mam wrazenie, ze to nieco przelegendaryzowana profesja, co potwierdza tez post Old Snake'a:)
WW2 bardzo sie interesuje, ale jedyny snajper o ktorym slyszalem, zeby lezal wsrod trupow itd itp to Wasilij Zajcev, ktorego stworzyla radziecka propaganda. O czolganiu sie kilkanascie KM nie wspomne:)
).
widzisz że jeden z terrorystów bierze dziecko i celuje mu w głowę. Teraz pytanie co robisz: strzelasz w terrorystę aby dziecko przeżyło czy słuchasz rozkazów i dalej obserwujesz teren

).
.Ogolnie proponuje nie prowadzic dywagacji kto co robi i kto ma jakie problemy, bo dopoki nie znamy tego z wlasnego doswiadczenia, to mozemy sie tylko domyslac

Barth napisał(a):Po to są fora żeby prowadzić na takie tematy dysputy

.
. Owszem tu jest kamuflaż i nie działa za dobrze, a to dlatego (i tak podkreślił głos w tutorialu), że jest to tylko PRZYPUSZCZALNA szansa na ukrycie się, bo wiadomo, ruch, detale wystające typu bron, odkryta twarz jest bardziej widoczna i nie można na tym tak polegać. No i ja na tym nie polegam
.
.KowalPL napisał(a):Czyzby zapachnialo mi tak nielubianym na tym forum piratctwem?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości