http://www.allegro.pl/item207045863__sh ... cznie.html
Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam
.
.
18 lat - pozwolenie od Gaca na katane
Trzymam Cie za slowo

a tymbardziej takim upierdliwym

I tak to jest bujda, ze japonczycy jej uzywali.
.
) spodobała się ta fota i postanowił ją wykorzystać do prowokacji. Umieścił ją na forum imdb.com (Internet movie database) i po kilku dniach zaczęła się reakcja łańcuchowa.
. Fajnie wiedzieć, że mam własnych antyfanów, czuję się prawie jak CD-Action
.

znaczy potocznie szybko).
.
.
) cenegę najchętniej powiesiłbym za tłumaczenia DMC3: Dante's Awakening Special Editiona na PC (koszmar ZUOOOOO!!!) i Warhammer: Mark of Chaos (gra w pełnej polskiej wersji językowej z paroma napisami i dialogami po angielsku na pewno w kampanii chaosu bo tą z kumplem prawie ukończyliśmy bo po przejściu ostatniej misji coś się schrzaniło i nie chciało nam jej zaliczyć i nie można było powtórnie zaliczyć...), bo to woła o pomstę do nieba co się tam wyrabia... I dlaczego te gnoje wygrały przetarg na obliviona?! Tak więc chętnie przyłączę się do akcji eksterminacji tego wydawcy (i SC będzie miało dobre tłumaczenia bo CD Projekt i tak zrobi lepiej xP)
Bo zawsze ktoś coś spierniczy. Ponoć w polskiej wersji RE4 też jest sporo kfiatków (jak "It's game time" przetłumaczone na "Czas na rozpierduchę", czy też"Rocket Launcer" = "Granatnik"...). Aż nawet nie chciałbym zobaczyć DMC3 w polskim tłumaczeniu... I niestety, CD Project pod tym względem również nie jest święty (chociaż ma dużo mniej wpadek) -- fakt, że w polskiej wersji Broken Sworda 4 Stobbarta gra Szyc już mnie zniechęciło do kupna tej gry (widziałem filmik z polskiej wersji i, w porównaniu do oryginału, tragedia :/).

Mr_Zombie napisał(a):Tak samo Gabriel Knight 3 -- był tłumaczony przez fanów i był przetłumaczony genialnie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości