Moderatorzy: Wilczyca, Zanzibar

. Już w piątek : God of War 
kotlet_schabowy napisał(a):Chwilę pograłem, ale jakoś specjalnie mnie nie wciągnęło. Kolejna gierka, której raczej bym nie kupił, choć może na spokojnie gdybym sobie pograł, to bym inaczej to odebrał.
Ogólnie : nie czuję zbyt dużej "zajawki" narazie na PS3, pewnie po premierze GTA 4 i MGS 4 to się zmieni, ale narazie spokojnie sobie gram na Playstation 2, mam sporo gierek do skończenia jeszcze. Już w piątek : God of War

. Dla Polaka kupującego orginały teraz jest świetny czas na kupowanie konsoli. Tania konsolka, tanie gry, nawet nowości już raczej nie przekraczają 150 zł, dużo świetnych gierek i jeszcze ukazujące się nowości, masa sprzętu.
. Z gierkami z wystawy Playstation 3 tak nie miałem, cóż. Z Motor Stormem może i dlatego tak miałem, że nie przepadam za wyścigami, gdyby ta gierka ukazała się na PS2 z adekwatną do tej konsoli grafiką i fizyką, ale porównywalnym do PS3 gameplayem, to pewnie nawet za 79 zł bym się na nią nie skusił. Inna sprawa, że wyścigi takie jak Burnout potrafiły mnie "przyciągnąć"
.
, ale haczyk polega na tym, że jak ktoś ma mały telewizor (ja akurat gralem na 24 calowym, ale kiepski kineskop już) to się myli nasz bohater z jego klonami i można sobie po prostu spaść w przepaść (mnie to się udało jakieś 6 razy =='). Ogólnie gra ma tylko jedną wadę, brak regeneracji życia i many lub zbyt wolna jej regeneracja po zabiciu przeciwników (bo życie dostajemy od potworów jak mamy go bardzo mało). Tak poza tym to jest to naprawde mocny tytuł i już nie moge się doczekać aż wpadnie mi w łapy kontynuacja
.
, która także przypadła mi do gustu.
. W PoPie jeden błąd i już cię nie ma, czy to walki czy to elementy platformowe. Fakt, że w GoW tych "skaczących" elementów jest dużo mniej ale i tak zwykle upadek niekoniecznie kończy się śmiercią
. Niestety DMC ma też swój minus taki, że tam walki są bardzo techniczne, długie i bardzo męczące, a pomyłka (przy bossie zwykle) to śmierć pewna (Agni & Rudra anyone
)? GoW uniknął tego, właśnie poprzez lepsze zrównoważenie wszystkich tych elementów i możliwości wybaczenia błędów graczowi.
(jedyny problem widze w pomieszczeniu, gdzie mamy ograniczenie czasowe co do rozwalenia przeciwników, bo inaczej podłoga się zapadnie).
.
.
).
ja mam nadzieję kiedyś dorwać się do własnego GoWa ale szanse jak na razie są tak nikłe że się w bani nie mieści :/uci napisał(a):A Dahaka to jednak najlepszy bajer z PoP jaki widziałem, o wiele lepszy od tych fast killów.

Powrót do Przemyślenia Redaktorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości