Fox jedna uwaga
ten film nie jest TYLKO dla fanów...
SONY na pewno będzie chciało zbić na tym sporo grosza więc liczcie się z tym że akcja przeważy nad fabułą a jeśli mają w ten sposób odwalić Shadow Moses to ja "kocham" taki interes bo nie wyobrażam sobie w jaki sposób SS miałby zgnoić MG bez pomocy Foxa... coś takiego jest możliwe gdyż studio sony podchodzi pod klasą HOLYWOOD więc przegięcia jakieś będą...
zaraz ktoś spróbuje wtrącić że Kojima pilnuje tego ale jakby nie było on nie zajmuje się scenariuszem i reżyserią więc obawy mam spore że film ten zostanie zjechany przez fanów za "coś" (po egzaminie z polaka też sądziłem że z matmą będzie jakiś numer i był... duuuuużo gegry a mało matmy czyli to czego nikt się nie spodziewał mam nadzieję że w tym przypadku nie będzie podobnie)
co do historii BB tego tematu lepiej niech nie ruszają bo jak ludzie źle coś odczytają to mogą nieźle po nim pocisnąć poza tym z nim sprawa jest na tyle zagmatwana że trzeba by zrobić parę filmów
co do SM w MGS1 fabuła jest dosyć zagmatwana (choć nie tak jak w MGS2) więc albo sporo pominął ale to zwyczajnie hmmm jakby to powiedzieć "skochają"
tyle ode mnie jak na razie w tej sprawie
PS. co do tego "kochania" chodziło mi o wulgaryzm który można łatwo skojarzyć nie użyłem go bo nie chciałem wyjść na totalnego chama

Welcome back Commander...