Po prostu stare gry zawsze były takie trudne (chyba
).
Ja sam nie dałem rady przejść MG2: SS. Nawet z Solucją

).

). Tutaj fabula jest znaacznie rozbudowana, i dlatego tez milo bylo wszystko sobie w glowie "skladac" z innymi czesciami(Fajnie pogadadc sobie z Masterem). Spoko motyw jest z tym jak trzeba ekwipunek zrzucic bo plonie. Jedynie co mnie denerwuje w tej czesci to ostatnia walka w ktorej latwo zginac w kazdym momencie (kwas...
).
Bizon napisał(a):Ja sam nie dałem rady przejść MG2: SS. Nawet z Solucją
Probowalem kazdy numer i nic :/
.SniperShit napisał(a):Myslalem ze wiecej sie wyjasni, a wyszlo na to ze BigBoss sobie zabija aby miec co robic, zadnego gadania o wyzszych celach..
. I nie zawiodłem się - kapitalna grywalność i ciekawe patenty oraz muzyka, którą od razu musiałem przesłuchiwać ponownie na YT. Naprawdę aż dziw bierze, że w tamtych czasach stworzono tak głębokie tytuły. Choć muszę przyznać, że były trudne (szczególnie MG2)

Tutaj trochę chodzenia, chowania. Ale jak mówisz, fabularnie dno. A to już straszny grzech.Coldman napisał(a):Wstyd się przyznać, ale za MG2: SS biorę się dopiero na dniach.
Raiden napisał(a):temat remaku'ów MG...
No i Kojima chyba nic w tej materii robić nie zamierza. Osobiście oczekiwałbym dalszego katowania Big Bossa, Raidena lub jakichś spin-offów. Tyle. MG to co najwyżej oryginalne w formie jakiegoś minisa (choć fakt, byłoby to miłe).
ArecaS napisał(a):Jeżeli do tej pory się nie pojawił, to czemu teraz by miał?
Coldman napisał(a):I po co to całe udawanie, że na te remake'i nie czekasz?

ArecaS napisał(a):Mówię - KP do tej pory nie wzięło się za remake'i tych gier, to pewnie teraz też tego nie zrobi.
ArecaS napisał(a):Osobiście oczekiwałbym dalszego katowania Big Bossa, Raidena lub jakichś spin-offów. Tyle. MG to co najwyżej oryginalne w formie jakiegoś minisa (choć fakt, byłoby to miłe).
Raiden napisał(a):niech MG i MG2:SS pozostaną takie jakie są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości