MGS 3 i Emulator PS2

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

MGS 3 i Emulator PS2

Postprzez Gac666x » N paź 23, 05 22:05

Oficjalnie og?aszam i? nie uda?o mi si? odpali? po?yczonego od kolegi MGS 3 na ?adnym z emulatorów PS2. Patrz?c po forach oraz FAQ dowiedzia?em si?, ?e nie jestem sam i gra raczej nie chodzi wogóle lub zawiesza si? w pierwszych sekundach. Tak wi?c by nie by?o nieporozumie?.

By zagra? w MGS 3 trzeba mie? PS2.

Szkoda jednak... my?la?em, ?e zagram sobie, a tak to musze konsole po?yczy? od kumpla ;).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Odp: MGS 3 i Emulator PS2

Postprzez cheaber » Pn paź 31, 05 13:36

emulatory do Ps2 nie s? jeszcze tak dobre aby odpalac nowsze giery.
PSX2 to jak narazie najlepszy emulator ale jeszcze nie mo?e odpalac takich gier jak MGS3 inne mo?e odpali sledz poczynania programistów na g?ównej stronie PSX2 na forum pokazuj? jakie giery ?migaj? a jakie nie. Wystarczy poczekac
SI?A & HONOR
cheaber
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Pn paź 31, 05 14:57

To to ja wiem, po prostu na dzie? dzisiejszy stawiam spraw? jasno by ludzie nie pytali czy mo?na odpali? na emulatorze.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Szokis » Cz lis 24, 05 18:23

Ju? wkrótce ma pono? wyj?c najnowsza odas?ona emulatora PS2 PCSX 0.9 a plotki glosz? ?e mo?e pociagna? Resident Evil 4 do 20 Fpsów..wi?c jest coraz lepiej
Człowiek którego nie było...
Szokis
Inkarnacja VR

Postprzez STARki » Cz lis 24, 05 18:49

uwierze, jak zobacze to 20fps na moim monitorze. i nalezy imo rozroznic 20fps w najgorszym i najlepszym momencie; jesli w takich scenach jak przykladowo upadek harriera ma to wygladac tak, jak na przecietnym pececie, to ja chyba mimo wszystko podziekuje. chociaz w takiego residenta z numerem 4, albo w mgs3 z checia bym sobie pogral.
There's only room for one BOSS...
STARki
Zanzibar

Postprzez phsx » Cz lis 24, 05 22:00

Ja mam PS2 i nie mam tego problemu (ale ile mnie to wyrzeczen kosztowalo). Jak widze u mnie jaka grafe ma RE4 to watpie czy emulator wyciagnie w swobodnym chodzeniu 20fps, chyba ze ktos ma kompa rakiete. Ale rakiete. ;)
phsx
Sniper Wolf

Postprzez Gac666x » Pt gru 02, 05 23:34

Sting nie gadaj g?upot.

To nie od kompa zalezy tylko od kodu emulatora. Emulator jak jest bardzo zle zrobiony to i na rakiecie bedzie st?ka?. Dobry kod emulatora powoduje, ?e MGS'a3 odpalisz na dzisiejszym low endzie.

Wszystkie te gry na PS2 komp z 1.5ghz prockiem i GF4ti spokojnie poci?gnie, tylko wina juz w tym emulatora.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Powrót do Problemy Techniczne