przez drakkainen » Wt wrz 04, 07 06:25
Szczerze sie przyznając to filmik z BAB widziałem stosunkowo niedwano. Gdy pierwszy raz je zobaczyłem to mną rzuciło o ściane (myśli typu: Kojima przegiąl, i zjechane, do dupy, futurystyczne robociki) ale jak to to zobaczyłem w akcji. Sposób w jaki zabija Mantis jest chory i przerażająco piękny zarazem. A te głosy, wciąż niechcą wyjśc mi z głowy a tekst: Show me your RAGE! LAUGH with me! to hasło roku. Gdy wychodził MGS3 wszyscy początkowo okrzykneli Cobra Unit najlepszym zestawem Bossów jaki mógł powstac, choc teraz słychac jedynie głosy krytyki. BAB wystąpiły w zaledwie 4minutowym trailerze ale dla mnie ci bossowie już przeszli do HISTORII GIER VIDEO i mam nadzieje że nigdy nie bede musiał tego otszczekiwac.
Co do laleczek Mantisa i Sorrow to zastanawia mnie jak to sie ma do nich odnośic, jeżeli Screaming przejął moce Psycho M. to sie zgadzam ale Sorrow - walka z nim była jednorazowa i raczej dosyc symboliczna . Czemu nie lalka Ursuli z MPO? - ta miała już bardziej charakterystyczne zdolności.
Ps. tak bardziej żartem niż serio - a może to ona: Elisa/Ursula, Crying Wolf to zaś Fortune lub Sniper Wolf , jeno pomysłów na pozostałe 2 lasencje nie mam. Nie no wiem że to niezłe przegięcie ale wg. mnie Kojima jest do wszystkiego zdolny.
FUTURE IS HERE.
FIGHT THE FUTURE.