Liquid Snake / Solid Snake - Sean Bean
McDonald Miller - Val Kilmer
To musi byc jeden i ten sam aktor, bo to przeciez Liquid podszywal sie pod Millera.

Infernal Warrior napisał(a):To musi byc jeden i ten sam aktor, bo to przeciez Liquid podszywal sie pod Millera.A poza tym, to byl McDonell a nie McDonald xD

uci napisał(a):swoją drogą Fox die, taka obsada nie była by tania, ogromna ilość budżetu poszła by tylko na opłacenie aktorów ( a nie zawsze światowej klasy aktor chce zagrac mały epizod, wiec pląci mu się troche wiecej by go zagrał), co odbiłoby się pewnie na reszcie filmu
Doklądniej albo film wyglądałby jak Marsjanie Atakują lub Sin City gdzie znani aktorzy wyskakiwali co chwila w krótkich epizodach, albo znów odbilo by się to na całej reszcie (FX, CG efekty specjalne, dekoracje, na czymś napewno)
Alba na Wolf jest za młoda, i jakas taka niepasująca, ale znów zauważyłem że na necie ktoś pomylił Albe z Sigorney która miała by grać meryl.
Mila Jovovich nie nadaje się do zbyt dużo mówionych ról (dlatego żadko się odzywa)
Freeman nawet nie wygląda jak Anderson, już prędzej Samuel L. jackson
Swoja droga nie wiem czemu tak się wszyscy ( na forach w necie dokladniej) upierają przy tym by w MGSie zagrały same gwiazdy, gwiazdorska obsada nie zawsze oznacza że film bedzie dobry
Fox Die napisał(a):
Nie przesadzaj , nie uwazam ze film Sin City jest złym filmem
uci napisał(a):Osobiście wolałbym żeby w całym filmie pojawii się nawet aktorzy ktorych w życiu nie widzialem na oczy, ale żeby film miał choć połowe głebi gry. A to że będzie tam gwiazdorska obsada wcale nie oznacza że film taki będzie, a role wszytskich bohaterów doskonale zagrane.
A co do Jovovich, to nie pasuje ona do Roli Nastashy, Nastasha miala świetny akcent, a Mila znów, cóz jej gra aktorksa nie jest zbyt dobra, doskonale nadaje się za to do małomównych filmów akcji.
uci napisał(a):(prócz Sean Beana to nikogo w tym filmie nie znałem)
Fox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie. Wkoncu film MGS nie ma ubiegac sie o oskara , powinien jednak niesc ze sobą jakis przekaz i zawierac głebie.Natomiast budżetu powinien byc optymalny
Bizon napisał(a):uci napisał(a):(prócz Sean Beana to nikogo w tym filmie nie znałem)
A gdzieś ty widział Beana w "300"?
.
Gac666 napisał(a):Jovovich to jedna z gorszych aktorek współczesnego kina... sorry
Osobiście to moim zdaniem w ogóle nie znasz sie na tym jak filmy się tworzy Fox Die.
To, że film miałby samą najlepszą obsadę nie znaczy, że będzie dobry. Mówisz tak jakbyś za tym skokiem na kasę miał jakieś osobiste udziały. Ja osobiście wolę aktorów nie znanych ale dobrze umiejących wczuć się w rolę (vide przez casting, bo tak się dobiera aktorów do filmu), a wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że trafi się ktoś genialny do tej roli.
twilite_kid napisał(a):te słowa są dla mnie zupełnie bezsensu...
Fox Die napisał(a):Moze ty wolisz by w filmie nie było znanych aktor , ja jednak mam na ten temat inne zdanie
Fox Die napisał(a):Jednym słowem wiecej zrozumienia co ktos pisze = brak nieporozumienia
twilite_kid napisał(a):To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją
Poza tym mógłbyś jednak wytłumaczyć co naprawdę da MGSowi gwiazdorska obsada? Skoro już twierdzisz, że znasz się na produkcji, to może uargumentujesz np dlaczego rolę tak niewiele znaczącą jak Houseman ma zagrać taki aktor jak Eastwood czy Harris?
Fox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie

Fox Die napisał(a):twilite_kid napisał(a):To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją
Jestem pewny ze jest inaczej
Fox Die napisał(a):twilite_kid napisał(a):To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją
Jestem pewny ze jest inaczejPoza tym mógłbyś jednak wytłumaczyć co naprawdę da MGSowi gwiazdorska obsada? Skoro już twierdzisz, że znasz się na produkcji, to może uargumentujesz np dlaczego rolę tak niewiele znaczącą jak Houseman ma zagrać taki aktor jak Eastwood czy Harris?
Przytocze tutaj swoją wypowiedz ktora jest zawarta w ktorejs z poprzednich moich wypowiedzi w tym temacieFox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie
A teraz pozwol ze jednak nie bede tłumaczył dalej bo nie widze sensu
uci napisał(a):Druga sprawa, Fox mówisz ze nie tłumaczysz bo nie widzisz sensu, a jak dla mnie nie masz po prostu argumentów, liste aktorów pozbierałeś z neta, co wiecej wypisana jest zaledwie strone wcześniej ta sama lista, co oznacza że jedynym twoim pomysłem byla Jovovich na Nastashe (wybór trafiony jak diabli)
bo nie masz pojęcią o filmach i kinematografii
Równie dobrze można by porównać co bardziej liczy sie w grze - Grafika czy grywalność. Wedle ciebie Grafika
Tak samo z filmem, stawiasz na obraz, a nie na głebie filmu
Gac666 napisał(a):No i sprawa zamknięta. Nieładnie Fox Die, należy ci się ostrzeżenie za oszukiwanie nas iż to niby twoja lista.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość