Wydzielone z obsady filmu MGS

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Snake_VR4 » Cz wrz 06, 07 16:07

Liquid Snake / Solid Snake - Sean Bean
Donald Anderson - Morgan Freeman
McDonald Miller - Val Kilmer
Ocelot - Rade Serbedzija
Otacon - Alan Cumming
Naomi Hunter lub Meryl Silverbough - Famke Janssen
Sniper Wolf - Jessica Alba
Nastasha Romanenko - Milla Jovovich
Mei-Ling - Zhang Ziyi
Jim Houseman - Clint Eastwood lub Ed Harris
Psycho Mantis - Steve Buscemi
Kenneth Baker-Gene Hackman
Decoy Octopus- Chistopher Walken

Niestety nie wiem kto wcielił by sie dobrze w Roya Cambella , Grey Foxa i Vulcan Ravena
Snake_VR4
banan

Postprzez Infernal Warrior » Cz wrz 06, 07 16:41

McDonald Miller - Val Kilmer

To musi byc jeden i ten sam aktor, bo to przeciez Liquid podszywal sie pod Millera.
A poza tym, to byl McDonell a nie McDonald xD
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Gillian » Cz wrz 06, 07 17:03

To musi byc jeden i ten sam aktor, bo to przeciez Liquid podszywal sie pod Millera.

równie dobrze można powiedzieć że akrtorzy grający Liquida i Solida powinni być bliźniakami.

Infernal:
Niekoniecznie - to moze byc rowniez jeden i ten sam aktor ;)
Ostatnio edytowano Cz wrz 06, 07 17:48 przez Gillian, łącznie edytowano 1 raz
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Cz wrz 06, 07 17:45

Infernal Warrior napisał(a):To musi byc jeden i ten sam aktor, bo to przeciez Liquid podszywal sie pod Millera.A poza tym, to byl McDonell a nie McDonald xD

Ok ja zaryzykowałem i dałem dwóch oddzielnych aktorow , a co do McDonella a nie McDonalda to wiem pomyliłem sie choc na jednej stronie w necie pisało McDonald Miller :|
Snake_VR4
banan

Postprzez uci » Cz wrz 06, 07 19:23

swoją drogą Fox die, taka obsada nie była by tania, ogromna ilość budżetu poszła by tylko na opłacenie aktorów ( a nie zawsze światowej klasy aktor chce zagrac mały epizod, wiec pląci mu się troche wiecej by go zagrał), co odbiłoby się pewnie na reszcie filmu.
Doklądniej albo film wyglądałby jak Marsjanie Atakują lub Sin City gdzie znani aktorzy wyskakiwali co chwila w krótkich epizodach, albo znów odbilo by się to na całej reszcie (FX, CG efekty specjalne, dekoracje, na czymś napewno).

Inne rzeczy...

Alba na Wolf jest za młoda, i jakas taka niepasująca, ale znów zauważyłem że na necie ktoś pomylił Albe z Sigorney która miała by grać meryl.
Mila Jovovich nie nadaje się do zbyt dużo mówionych ról (dlatego żadko się odzywa)
Freeman nawet nie wygląda jak Anderson, już prędzej Samuel L. jackson.

Swoja droga nie wiem czemu tak się wszyscy ( na forach w necie dokladniej) upierają przy tym by w MGSie zagrały same gwiazdy, gwiazdorska obsada nie zawsze oznacza że film bedzie dobry.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Snake_VR4 » Cz wrz 06, 07 20:23

uci napisał(a):swoją drogą Fox die, taka obsada nie była by tania, ogromna ilość budżetu poszła by tylko na opłacenie aktorów ( a nie zawsze światowej klasy aktor chce zagrac mały epizod, wiec pląci mu się troche wiecej by go zagrał), co odbiłoby się pewnie na reszcie filmu

Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie. Wkoncu film MGS nie ma ubiegac sie o oskara , powinien jednak niesc ze sobą jakis przekaz i zawierac głebie.Natomiast budżetu powinien byc optymalny

Doklądniej albo film wyglądałby jak Marsjanie Atakują lub Sin City gdzie znani aktorzy wyskakiwali co chwila w krótkich epizodach, albo znów odbilo by się to na całej reszcie (FX, CG efekty specjalne, dekoracje, na czymś napewno)

Nie przesadzaj , nie uwazam ze film Sin City jest złym filmem

Alba na Wolf jest za młoda, i jakas taka niepasująca, ale znów zauważyłem że na necie ktoś pomylił Albe z Sigorney która miała by grać meryl.
Mila Jovovich nie nadaje się do zbyt dużo mówionych ról (dlatego żadko się odzywa)
Freeman nawet nie wygląda jak Anderson, już prędzej Samuel L. jackson

Moze i Alba jest za młoda ale ja chetnie zobaczył bym ją w filmie MGS , jesli nie w roli Wolf to w jakies innej oczywiscie.Mysle ze Mila Jovovich poradziła by sobie z tą rolą (choc oczywiscie kazdy ma swoją wizje obsady)

Swoja droga nie wiem czemu tak się wszyscy ( na forach w necie dokladniej) upierają przy tym by w MGSie zagrały same gwiazdy, gwiazdorska obsada nie zawsze oznacza że film bedzie dobry

Zgadzam sie nie zawsze ale warto by zaryzykowac
Snake_VR4
banan

Postprzez uci » Cz wrz 06, 07 21:13

Fox Die napisał(a):

Nie przesadzaj , nie uwazam ze film Sin City jest złym filmem

Fox ty mnie chyba nie rozumiesz, Sin City jest filmem genialnym chodziło mi tylko o występowanie w nim aktorów z wyższej pólki w rolach epizodycznych i niżeszj jako bohaterów filmu. Osobiście bym nie chciał by z powodu budżetu (za wypłaty dla tych aktorów mozna by opłacić nie jedną megaprodukcję) rozmowa np. między SS a Andersonem sproawdziła się do małego dialogu (jak Marfa z tym księdzem), a strzelanina miedzy Ocelotem a SS do wymiany trzech strzałów. Nie wspomne że np. taki Octopus pojawia się zaledwie w opowiadaniu Vulcana i na kilku fotkach, więc równie dobrze mógłby go zagrać dobrze ucharakteryzowany ktokolwiek. Podobnie z mantisem, do tej roli potrzeba by było aktora który by schudłby jak bane w mechaniku i miał równie dobry głos.

Osobiście wolałbym żeby w całym filmie pojawii się nawet aktorzy ktorych w życiu nie widzialem na oczy, ale żeby film miał choć połowe głebi gry. A to że będzie tam gwiazdorska obsada wcale nie oznacza że film taki będzie, a role wszytskich bohaterów doskonale zagrane.

A co do Jovovich, to nie pasuje ona do Roli Nastashy, Nastasha miala świetny akcent, a Mila znów, cóz jej gra aktorksa nie jest zbyt dobra, doskonale nadaje się za to do małomównych filmów akcji.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Cz wrz 06, 07 21:26

Ok to co było związane z Sin City zrozumiałem

uci napisał(a):Osobiście wolałbym żeby w całym filmie pojawii się nawet aktorzy ktorych w życiu nie widzialem na oczy, ale żeby film miał choć połowe głebi gry. A to że będzie tam gwiazdorska obsada wcale nie oznacza że film taki będzie, a role wszytskich bohaterów doskonale zagrane.

uci rozumiem ze lubisz kino niezalezne , ja jednak wole to komercyjne no ale kazdy moze miec inny gust spoko. Natomiast nie chciałbym aktorow ktorych nie znam i w zyciu nie widziałem w zadnym innym filmie (chyba ze ktos zapewnił by mnie na 100% ze swoje role zagrają w filmie dobrze). Co do glebi to zgadzam sie z tobą powina byc w filmie bo to wazny element

A co do Jovovich, to nie pasuje ona do Roli Nastashy, Nastasha miala świetny akcent, a Mila znów, cóz jej gra aktorksa nie jest zbyt dobra, doskonale nadaje się za to do małomównych filmów akcji.

No ok tobie nie pasuje mi pasuje , a co do akcentu mozna sie go wyuczyc tak sądze[/quote]
Snake_VR4
banan

Postprzez Gac666xx » Cz wrz 06, 07 21:36

Jovovich to jedna z gorszych aktorek współczesnego kina... sorry.

Osobiście to moim zdaniem w ogóle nie znasz sie na tym jak filmy się tworzy Fox Die.

To, że film miałby samą najlepszą obsadę nie znaczy, że będzie dobry. Mówisz tak jakbyś za tym skokiem na kasę miał jakieś osobiste udziały. Ja osobiście wolę aktorów nie znanych ale dobrze umiejących wczuć się w rolę (vide przez casting, bo tak się dobiera aktorów do filmu), a wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że trafi się ktoś genialny do tej roli.

To, że aktor na danym zdjęciu, ujęciu wygląda jak Solid Snake nie jest powiedziane, że w ogóle będzie potrafił go zagrać i takie dobieranie aktorów (bo mi się z twarzy podoba do roli) jest zupełnie bez sensu.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Cz wrz 06, 07 21:47

No Jovovitch nie jest taka starszna, o ile jej rola nie wybiega po za coś powazniejszego niż postacie Lee Loo czy Alice z RE ( mało mówić, dużo Akcji).

Druga sprawa, to że w filmie masz mało znanych aktorów to nie oznacza że film jest niezalezny = nudny czy mało ciekawy itd. Np. 300 - Butlera przed tym filmem nie znałem (prócz Sean Beana to nikogo w tym filmie nie znałem) a film jednak był hitem komercyjnym.

Zresztą pamietam z historii kina kilka filmów które pogrążyła gwiazdorska obsada (wystarczą w filmie dwie wielkie gwiazdy i już dochodzi do spięć kogo ma być więcej w filmie)
uci
Uber Big Boss

Postprzez Bizon » Cz wrz 06, 07 21:51

uci napisał(a):(prócz Sean Beana to nikogo w tym filmie nie znałem)

A gdzieś ty widział Beana w "300"?
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Gillian » Cz wrz 06, 07 21:54

Fox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie. Wkoncu film MGS nie ma ubiegac sie o oskara , powinien jednak niesc ze sobą jakis przekaz i zawierac głebie.Natomiast budżetu powinien byc optymalny

te słowa są dla mnie zupełnie bezsensu...

W filmie zagrają same gwiazdy by przyciągnąć uwagę widowni, jednocześnie film nie ubiega się o oskara [a oskary dostają filmy którę chcąc nie chcąc przyciągają sporą widownie], ale powinien nieść głębię, którą - jak rozumiem - mają mu dac ci znani aktorzy [bo tylko znani aktorzy 'są głębocy']. Ponadto ten film 'z głębią' ma być kierowany - jak wspomniałeś - do większej wodowni [która to tzw 'większa widownia' ma to do siebie, że z reguły nie lubi głębi w filmach]. A na sam koniec ten film z ogromną widownią i mega obsadą ma mieć optymalny budżet!

Paradoks za paradoksem.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez uci » Cz wrz 06, 07 22:28

Bizon napisał(a):
uci napisał(a):(prócz Sean Beana to nikogo w tym filmie nie znałem)

A gdzieś ty widział Beana w "300"?

A ja cały czas byłem pewien ze to on grał Diliosa...
Dobra wpadka na maxa;)
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz wrz 06, 07 22:40

Hehehe to nie Boromir grał w 300 tylko Faramir, ale blisko byłeś Uci ;).

"te słowa są dla mnie zupełnie bezsensu...

W filmie zagrają same gwiazdy by przyciągnąć uwagę widowni, jednocześnie film nie ubiega się o oskara [a oskary dostają filmy którę chcąc nie chcąc przyciągają sporą widownie], ale powinien nieść głębię, którą - jak rozumiem - mają mu dac ci znani aktorzy [bo tylko znani aktorzy 'są głębocy']. Ponadto ten film 'z głębią' ma być kierowany - jak wspomniałeś - do większej wodowni [która to tzw 'większa widownia' ma to do siebie, że z reguły nie lubi głębi w filmach]. A na sam koniec ten film z ogromną widownią i mega obsadą ma mieć optymalny budżet!

Paradoks za paradoksem."

Podpisuje się ręcami i nogami, trzema!
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Pt wrz 07, 07 00:46

Gac666 napisał(a):Jovovich to jedna z gorszych aktorek współczesnego kina... sorry

Kazdy ma prawo do własnego zdania ja nie uwazam ją za jedną z gorszych aktorek współczesnego kina , moze nie gra w fantastycznych filmach ale mimo to na miano złej aktorki nie zasługuje

Osobiście to moim zdaniem w ogóle nie znasz sie na tym jak filmy się tworzy Fox Die.

A moim zdaniem stwierdzam ze sie jednak znam i wiem co pisze

To, że film miałby samą najlepszą obsadę nie znaczy, że będzie dobry. Mówisz tak jakbyś za tym skokiem na kasę miał jakieś osobiste udziały. Ja osobiście wolę aktorów nie znanych ale dobrze umiejących wczuć się w rolę (vide przez casting, bo tak się dobiera aktorów do filmu), a wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że trafi się ktoś genialny do tej roli.

Oczywiscie zgadzam sie z tobą , obsada nie zawsze ma wpływ na to czy film bedzie dobry. Moze ty wolisz by w filmie nie było znanych aktor , ja jednak mam na ten temat inne zdanie

twilite_kid napisał(a):te słowa są dla mnie zupełnie bezsensu...

Nie zrozumiałes podobnie jak Gac666

No ale ok nie zrozumieliscie mnie obaj tłumaczyc wam tego juz nie bede
Snake_VR4
banan

Postprzez Gillian » Pt wrz 07, 07 01:06

Co tu rozumieć. Skomentowałem to, co napisałeś. A że kupy się to nie trzymało, to rzeczywiście ciężko zrozumieć.

Fox Die napisał(a):Moze ty wolisz by w filmie nie było znanych aktor , ja jednak mam na ten temat inne zdanie

a wytłumcz po co Ci ci znani aktorzy? jaka jest róznica pomiędzy aktorem znanym a nieznanym, jeśli obaj są dobrzy w swoim fachu?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Pt wrz 07, 07 01:11

Wydaje mi sie ze to co napisałem trzyma sie kupy , trzeba tylko tego nie przekrecac i nie dopowiadac sobie niepotrzebnie ale ok spoko

To tyle z mojej strony jak juz wspominałem tłumaczyc wam juz nie bede bo nie mam siły a pozatym jest juz puzno i pora zebym poszedł spac
Snake_VR4
banan

Postprzez Gac666xx » Pt wrz 07, 07 01:47

Umm po twoim toku myślenia idę mniej więcej tym tropem.

Uwe Boll...
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt wrz 07, 07 17:31

Ale Fox to że ktoś gra tylko w filmach fantastycznych nie oznacza że jest złym aktorem, chodzi o to jakim wogole jest aktorem, a Jovovitch poza sprawnym cialem nie dysponuje już żadnym atutem. Dialogi z jej udziałem są zmniejszone do minimum, grywa postacie które nie wyrazają żadnych głebszych uczuć, po prostu przebijają się przez tumany wrogów.

Nie chodzi że jest zła, po prostu nie nadaje sie do niczego więcej niz mało mówionego kina akcji.

A z tego co mówiłeś naprawde da się wywnioskować ze nie znasz się na produkcjach filmu. Samo ich oplacenie i utrzymanie na planie filmowym (już ktoś to policzył) kosztowałoby miedzy 90-100 Milionami $, a taką kase uznaje się za optymalny budżet. Większy budżet dostają tylko Sequele, lub filmy z ogromną szansa na sukces kasowy ( a ekranizacje gier o nich nie należą).

Druga sprawa, to co napisałeś nie trzyma się kupy, same gwiazdy nie sprawią że nagle film zyska głebi ( dobry przykład Batman 4 w gwiazdorskiej obsadzie i Batman Begins w nieco mniej znanej obsadzie).
uci
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Pt wrz 07, 07 18:47

Ja jednak dałbym jej szanse gry w filmie MGS , nie lubie nikomu np tobie uci zarzucac ze nie zna sie na produkcjach filmu wiec powiem w swoim imieniu ze jednak sie na tym znam.Nigdy nie twierdziłem ze pojawienie sie gwiazd da filmowi głebie ( takie nieporozumienia wychodza zazywczaj z tego ze ktos nie rozumie co ktos inny pisze , lub przez niepotrzebne dopowiadanie sobie czegos)

Jednym słowem wiecej zrozumienia co ktos pisze = brak nieporozumienia
Snake_VR4
banan

Postprzez uci » Pt wrz 07, 07 19:14

no ty mogłbyś jej dać tą szanse, ale naprawde ona nie pasuje na Nastashe, a dokladniej chodzi mi o jej głos. bardzo nie pasuje.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gillian » Pt wrz 07, 07 22:12

Fox Die napisał(a):Jednym słowem wiecej zrozumienia co ktos pisze = brak nieporozumienia

To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją.

Poza tym mógłbyś jednak wytłumaczyć co naprawdę da MGSowi gwiazdorska obsada? Skoro już twierdzisz, że znasz się na produkcji, to może uargumentujesz np dlaczego rolę tak niewiele znaczącą jak Houseman ma zagrać taki aktor jak Eastwood czy Harris?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » Pt wrz 07, 07 23:12

twilite_kid napisał(a):To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją

Jestem pewny ze jest inaczej

Poza tym mógłbyś jednak wytłumaczyć co naprawdę da MGSowi gwiazdorska obsada? Skoro już twierdzisz, że znasz się na produkcji, to może uargumentujesz np dlaczego rolę tak niewiele znaczącą jak Houseman ma zagrać taki aktor jak Eastwood czy Harris?

Przytocze tutaj swoją wypowiedz ktora jest zawarta w ktorejs z poprzednich moich wypowiedzi w tym temacie

Fox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie

A teraz pozwol ze jednak nie bede tłumaczył dalej bo nie widze sensu
Snake_VR4
banan

Postprzez kul2 » Pt wrz 07, 07 23:19

Rozmywacie temat.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gillian » Pt wrz 07, 07 23:32

No nie jestem pewien, przecież to rozmowa nt obsady filmu MGS.

Poza tym wybacz Fox, ale wątpię czy Eastwood w kilkuminutowej rozmowie przez Codec akurat przyciągnie większą widownie. Poza tym widzę, że jesteś bardzo pewny siebie i absolutnie nie podatny na argumenty będąc całkowicie zamknięty w swojej własnej koncepcji.
Czekam na KONKRETNY argument, dlaczego akurat taka obsada i dlaczego akurat takie gwiazdy w tak drobnych rolach mają przyciągnąć widzów.

PS.

Fox Die napisał(a):
twilite_kid napisał(a):To nie my mamy problem z rozumieniem Twoich myśli, a raczej Ty masz problem z ich werbalizacją

chyba jednak coś w tym jest, skoro tyle mówisz, a nikt Cie nie rozumie...
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Pt wrz 07, 07 23:43

Fox Die napisał(a):

Przytocze tutaj swoją wypowiedz ktora jest zawarta w ktorejs z poprzednich moich wypowiedzi w tym temacie

Fox Die napisał(a):Moim zdaniem lepiej zapłacic duzo kasy aktorą znanym i lubianym ktozy samym tym ze zagrają w tym filmie przyciągna wiekszą widownie

A teraz pozwol ze jednak nie bede tłumaczył dalej bo nie widze sensu

Hahahahahahaha...
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » So wrz 08, 07 00:20

twilite ja zapraszam tutaj i tutaj

http://www.moviesonline.ca/movienews_2213.html
http://groups.msn.com/MetalGearSolidnet/mgmovie.msnw

to by wyjasniło ci dlaczego Fox wybrał w wiekszości takich aktorów jakich wybrał.

Druga sprawa, Fox mówisz ze nie tłumaczysz bo nie widzisz sensu, a jak dla mnie nie masz po prostu argumentów, liste aktorów pozbierałeś z neta, co wiecej wypisana jest zaledwie strone wcześniej ta sama lista, co oznacza że jedynym twoim pomysłem byla Jovovich na Nastashe (wybór trafiony jak diabli).

Rozumiem że dla ciebie filmy są znaczące tylko wtedy gdy przyciągają ogromna widownie, nawet jeżeli sam film nie jest najlepszy, a gdy wypełniony jest po brzegi znanymi aktorami to jeszcze lepiej.
A skoro tak uważasz to mysle że nie ma sensu ciagnąć tej rozmowy o aktorach wybranych przez Foxa, bo nie masz pojęcią o filmach i kinematografii.

Równie dobrze można by porównać co bardziej liczy sie w grze - Grafika czy grywalność. Wedle ciebie Grafika.
Tak samo z filmem, stawiasz na obraz, a nie na głebie filmu, a wydaje mi się że w MGSie bardziej liczy się głebia niż to kto zagra SS.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » So wrz 08, 07 00:32

No i sprawa zamknięta. Nieładnie Fox Die, należy ci się ostrzeżenie za oszukiwanie nas iż to niby twoja lista.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Snake_VR4 » So wrz 08, 07 01:52

uci napisał(a):Druga sprawa, Fox mówisz ze nie tłumaczysz bo nie widzisz sensu, a jak dla mnie nie masz po prostu argumentów, liste aktorów pozbierałeś z neta, co wiecej wypisana jest zaledwie strone wcześniej ta sama lista, co oznacza że jedynym twoim pomysłem byla Jovovich na Nastashe (wybór trafiony jak diabli)

Co do listy brałem pod uwage tą
http://www.moviesonline.ca/movienews_2213.html

Natomiast zasugerowałem procz Jovovich na Nastashe rowniez
Mei-Ling - Zhang Ziyi
Psycho Mantis - Steve Buscemi
Sniper Wolf - Jessica Alba
Naomi Hunter lub Meryl Silverbough - Famke Janssen

Wiec uci tutaj niestety wychodzi jak czytasz czyjes posty , ty uwazasz ze nie mam argumentow ja uwazam ze odechciało mi sie juz cokolowiek agrumentowac tobie skoro kazdy z nas upiera sie przy swoim zdaniu

bo nie masz pojęcią o filmach i kinematografii

Ty rowniez nie masz o tym zielonego pojecia , rozumiem ze twozysz sobie jakies swoje filmiki i bawisz sie ale stary to nie czyni cie znawca kinematografii

Równie dobrze można by porównać co bardziej liczy sie w grze - Grafika czy grywalność. Wedle ciebie Grafika

A własnie ze grywalnosc

Tak samo z filmem, stawiasz na obraz, a nie na głebie filmu

Ponownie sie mylisz

Gac666 napisał(a):No i sprawa zamknięta. Nieładnie Fox Die, należy ci się ostrzeżenie za oszukiwanie nas iż to niby twoja lista.

Mysle ze jednak sprawa jest otwarta bo nie oszukałem nikogo podałem liste ale nie powiedzialem ze jest moja.A jak juz jestesmy przy ostrzezeniach to tobie ono nalezy sie za wysmiewanie czyjegos zdania na dany temat (takie cos jak ,,Hahahahahahaha''... nic nie wnosi do dyskusji) , staraj sie je sznowac na przyszłosc zdanie innych bo to zawsze bedzie korzystne

Panowie ja osobiscie mowie pass , nie mozemy tak dalej dyskutowac w tym temacie bo sytuacja staje sie naprawde napieta. Ja wole juz naprawde zakonczyc dyskusje z wami w tym temacie
Snake_VR4
banan

Postprzez Gac666xx » So wrz 08, 07 02:10

Śmieję się z ciebie, bo nawet nie próbujesz argumentować, a zdania które momentami klepiesz są po prostu bez sensu i zaprzeczają same sobie. Tak więc przestań być leniem i rzuć argumentem, zamiast już trzeci post z rzędu mówić, że ci się nie chce.
Gac666xx
Big Boss

Następna strona

Powrót do Pierdolnik