Wydzielone z obsady filmu MGS

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez uci » So wrz 08, 07 07:07

Fox Die napisał(a):
Natomiast zasugerowałem procz Jovovich na Nastashe rowniez
Mei-Ling - Zhang Ziyi
Psycho Mantis - Steve Buscemi
Sniper Wolf - Jessica Alba
Naomi Hunter lub Meryl Silverbough - Famke Janssen

ok rozumiem że wymieniłeś Sasakiego na Mantisa bo Manson był chybionym pomysłem, ale przedstawione przez ciebie osoby pochodzą także z innych list, ta którą pokazałeś ty i ja nie są jedyne.

Fox Die napisał(a):Wiec uci tutaj niestety wychodzi jak czytasz czyjes posty , ty uwazasz ze nie mam argumentow ja uwazam ze odechciało mi sie juz cokolowiek agrumentowac tobie skoro kazdy z nas upiera sie przy swoim zdaniu

Po raz trzeci mówisz że nie chce ci sie argumentować, dlatego uważam że nie masz argumentów, ja do kazdej swojej wypowiedzi dodaje argumenty. Stary ja nawet cię przeprosze i przyznam racje jeżeli dasz mi naprawde dobre argumenty na to że dani aktorzy doskonale zagrają dane postacie z MGSa, bo jak narazie jedyny argument jaki słysze to to iż znane osoby przyciagną do kina więcej ludzi, i że tylko znani aktorzy sprawią że film stanie się Głeboki.

Fox Die napisał(a):Ty rowniez nie masz o tym zielonego pojecia , rozumiem ze twozysz sobie jakies swoje filmiki i bawisz sie ale stary to nie czyni cie znawca kinematografii

Nie powiedziałem że jestem "znawcą" kinematografii, ale film i kino to moje hobby, więc mam o nim dość spore pojęcie.

Fox Die napisał(a):
Równie dobrze można by porównać co bardziej liczy sie w grze - Grafika czy grywalność. Wedle ciebie Grafika

A własnie ze grywalnosc

Tak samo z filmem, stawiasz na obraz, a nie na głebie filmu

Ponownie sie mylisz

Ale ty znów sam sobie zaprzeczasz, nie żebym się czepiał ale usilnie starasz się nam udowodnić że tylko znani aktorzy sprawią iż ten film bedzie hitem, zyska głebie i sprawią że ludzie przyjdą na ten film do kina. A jeżeli nie ma w filmie znanych aktorów to film staje się już kinem niezaleznym (300 <- kino niezalezne wedle ciebie?)
Cały czas stawiasz na to że wizualna i aktorska strona filmu sprawią iż zyska on na głebi, klimacie itd.

Inaczej...

Po prostu rzuć jakimiś dobrymi argumentami dlaczego według ciebie podani przez ciebie aktorzy mieli by zagrać w MGS the Movie? Prócz tego że są czasem podobni z twarzy do postaci z MGSa.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez kul2 » So wrz 08, 07 09:24

No nie jestem pewien, przecież to rozmowa nt obsady filmu MGS.

Niezbyt.

Gac666, Fox Die, uci i twilite_kid - po ostrzezeniu.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik