Mój Gramsajt.

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Mój Gramsajt.

Postprzez ColonelAI » N wrz 16, 07 10:34

Wczoraj założyłem blog na gram.pl. Wyglądem nawiązuje do MGS. ;) Już wcześniej razem z bratem prowadziłem tam konto. Teraz mnie natchnęło, aby zrobić swoje. Pracuje przez cały czas nad wyglądem. Na treść przyjdzie czas. Chciałbym również rozreklamować to forum. Umieściłem tam adres Zanzibaru. :) Adres pod moim podpisem. Komentujcie.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Gillian » N wrz 16, 07 10:41

A nie mógłbyś tego tła troche stonować, przyciemnić? Bo zlewa się to wszystko z tekstem, za dużo jaskrawości i kontrastów przez co tekst jest nieczytelny.

poza tym:
Ostatnio gram w
[...]
Gran Tourismo 4

no myślałem, że błędne pisanie tytułu tej gry wyginęło wśród graczy po wydaniu GT2.....
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez ColonelAI » N wrz 16, 07 10:44

Wszystkie opinie wezmę pod uwagę. Jeden napisał, że dla niego jest czytelny. Muszę przeczytać więcej komentarzy i wyciągnąć z tego wnioski. :)

Błąd naprawiony. W wyszukiwarce gier zrobili błąd...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Poganski TROLL » N wrz 16, 07 15:54

Bardzo ladnie to wyglada :)
Tez musze sobie jakies fajne tlo sprawic.
Wyglad jest teraz pora na tresc.
Dwa Trolle: Duncan i Adam Jones ;)

http://ja.gram.pl/TROLL14
Poganski TROLL
Fire Trooper

Postprzez ColonelAI » N wrz 16, 07 17:53

Wcześniej chyba nie było widać adresu Zanzibaru. Teraz już jest na 100%. Będę mógł zostać moderatorem za umieszczanie reklamy tego forum? ;)
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez kul2 » N wrz 16, 07 17:56

Dobra, to troche absurdalne, ale akurat po przeczytaniu tego pytania wyskoczyl w winampie Para Wino z haslem 'taki хуй!'.

A odpowiadajac na pytanie to ja albo zmienilbym grafike, albo kolor czcionki, bo zaznaczanie tekstu by byl widoczny nie jest fajne.
Ostatnio edytowano N wrz 16, 07 18:01 przez kul2, łącznie edytowano 1 raz
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez ColonelAI » N wrz 16, 07 18:00

To było przeznaczenie. Tak miało się stać.

Co do treści na blogu to się coś mądrego wymyśli.

Jak uda mi się pożyczyć PhotoShopa to spróbuje coś zrobić.

Treść już jest. Dużo zaczerpnąłem z artykułu na stronie głównej. Chodzi mi o ten o 20 leciu serii. Bardzo ładnie napisany jest więc nie mogłem się opanować i umieściłem go na blogu ( po nie wielkich przeróbkach ).

Edit: Całkowicie zmieniłem wygląd. Zapraszam.
ColonelAI
Raging Raven

Powrót do Pierdolnik