Hideo Kojima to facet.Sh4d[e] napisał(a):otoz chodzi o to ze kojima zatrudnila pewno jakiegos mistrza
chociaz on przy walkach wrecz mogl miec mniej do powiedzenia, bo jest specjalista od broni, uzbrojenia itp.
To juz skrotami nie mozna pisac?
16. Nie zezwala się na używanie jakiegokolwiek dialektu, lub teł pseudo-kryptografii, włącznie z używaniem dużych lub tez mniejszych liter w sposób naprzemienny cykliczny.
Uzion napisał(a):Nie znam sie na sztukach walki, ale w stylach gdzie dominuja chwyty i tym pochodne trzeba miec nieprzecietna krzepe, prawda? Sa jakies wymogi co do masy, aby moc uczeszczac na Judo na przyklad, albo czy sa tam prowadzone jakies treningi wzmacniajace miesnie? W koncu powalenie drugiego czlowieka to nie taka prosta rzecz. I w sumie sa to dosc "bezpieczne" style bo przynajmniej palcow sobie nie polamiesz...
Oni to takie Oceloty, a ja to Big Boss. Daje sobie z nimi rade (no oczywiste), ale nie chce im w sumie krzywdy robic. Wbrew pozorom, mam przewage, bo waze dosc sporo jak na moj wiek. Moglbym powalic przeciwnika, a potem na nim np. usiasc (nie wiem jak to sie nazywa, dzwignia?). Daje sobie rade nawet z chlopami z "mlodziencza brawura" z 3 gimnazjum, ale jakies klopoty sa (owe pekniecie czaszki). jednak jak bym sie potlukl zalozmy z mocno rozwnietym pietna/szesnastolatkiem, to nie mialbym najmniejszych szans, chyba ze bilbym sie kilku na jednego..
Zyjemy nie tylko na tym forum przeciez O_o
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości