Panel MGS:
Konkurs wiedzy MGS:
Po wszystkim:
Filmy dorzucę jak je przerobię, ale na prawde nie ma nic ciekawego...
Ogólnie Ecchicon to nie konwent dla ludzi lubiących tego typu rzeczy. Jak na panel o MGS przyszło koło 10 osób zainteresowanych tym tematem, tak reszta przyszła po prostu, bo czekała na inny panel, który miał odbyć się niedługo w tej samej sali.
Porozmawiać się za bardzo nie dało niestety, ponieważ nikt praktycznie o nic nie pytał, więc skończyło się na oglądaniu różnych śmiesznych filmików z samej gry jak i innych fanowskich produkcji.
Na konkurs wiedzy o MGS praktycznie nie było chętnych. Oprócz nas czterech przyszły 2 osoby, z czego jedna się okazała użytkownikiem forum, który czasem nas odwiedza (pozdrawiam

), a drugi niestety zmył się pod koniec.
Jako, że było tak mało osób to po prostu zrobiliśmy konkurs sobie, kul zadawał pytania, a my odpowiadaliśmy.
Old Snake zdobył bodajże 10 punktów, ja 7, grabczas po dogrywce z kolegą wygrał 6 do 5.
Nagroda za pierwsze miejsce to była jakaś manga Ecchi po japoński (miłej lektury Old xD)
Nagroda za drugie miejsce to breloczek Naruto (hahaha bede miał się czym chwalić)
Nagroda za trzecie to kop w tyłek ode mnie... nawet nie pamiętam co grabczas dostał

.
Kolega zajął miejsce czwarte ale jako nagrodę pocieszenia otrzymał MGS Fan DVD najnowsze wydanie

.
Ogólnie bieda, ponieważ nie było chętnych i bieda ponieważ to nie tego typu konwent.
Heh no ale przynajmniej Kul przekonał mnie do zakupu Nintendo DS

.