Konsola, po złapaniu bricka, nie wykazuje czynności życiowych, oprócz zapalenia się jednej ziolonej diody, która w krótkim czasie zanika.

, niestety alkohol to wyniszcza ale z drugiej strony pozwala na spojrzenie na pewne sprawy z innej strony... Fajki? tez nienawidzę szczeniaków z fajka w mordzie w wieku 10 lat(chociaż sam palę), co do picia w tym wieku to jeszcze sie nie spotkałem i mam nadzieje ze sie nie spotkam bo osobiście takiego gnojka zaprowadziłbym do domu i pokazał jego matce co on robi;/ ŻENADA

znaczy na wakacjach z kumplem żeśmy sobie składali różne rzeczy, bo nam się po tylu latach zatęskniło, a on dostał w spadku jakieś 3kg klocków hehe.
.

Fedor napisał(a):Tak naprawdę większość osób pije po to żeby się upić. Co to za impreza z której cię nie wyniosą?
Nienawidzę mojej bezsilności w niektórych sprawach, oraz tego, że mało kiedy udaje mi się załatwić pewne aspekty w sposób z góry przeze mnie zaplanowany.

.
, a twoja dziewczyna tym bardziej to doceni.

Mr.L K napisał(a):-Ludzi grających w WoW
Lucky napisał(a):gdy kabarety, komedie itp, nie są śmieszne, ogólnie polskie aktorstwo,
Jak grałem w L2 to taki jeden z klanu grał cały dzień. O_o
Ja np gralem w WoWa i mi sie nie podoba a nie mowie ze uzaleznia czy takie tam a ci co mowia zle o Tibi to jeszcze gorzej bo nie grali a sluchaja TVN tak jak mochery Rydzyka i to co oni powiedza to juz swieta prawda... "Sposobu gry nie tlumaczymy bo niestety go nie zrozumielismy"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości