Gra sieciowa na styl MGS

Moderator: GM

Gra sieciowa na styl MGS

Postprzez pajda » Wt lut 05, 08 23:35

Witam! Nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić ten temat więc prosze o ewentaulne przeniesienioe wątku.
Mam pytanie , czy jest jakaś gra sieciowa na PC w gatunku skradanek jak MGS?
pajda
banan

Postprzez Blady » Śr lut 06, 08 00:08

Jeśli chodzi o skradanie to jest tylko jedna. Splinter Cell. Niestety, najnowsza część Double Agent w edycji na PC wygląda żałośnie przy dopracowanej edycji na Xboxa, jednak jeśli masz mocny komp to powinieneś mieć jakiś tam ubaw skręcając karki i gasząc światła.
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.
Blady
Uber Big Boss

Postprzez siddhartha » Śr lut 06, 08 00:32

Blady napisał(a):Jeśli chodzi o skradanie to jest tylko jedna. Splinter Cell. Niestety, najnowsza część Double Agent w edycji na PC wygląda żałośnie przy dopracowanej edycji na Xboxa, jednak jeśli masz mocny komp to powinieneś mieć jakiś tam ubaw skręcając karki i gasząc światła.

Nic dodać nic ująć ......długo nie wiedziałem jak krótko podsumować to dzieło ubisoft...już wiem;)
siddhartha
Black Color

Postprzez Gac666xx » Śr lut 06, 08 01:36

Blady napisał(a):Jeśli chodzi o skradanie to jest tylko jedna. Splinter Cell. Niestety, najnowsza część Double Agent w edycji na PC wygląda żałośnie przy dopracowanej edycji na Xboxa, jednak jeśli masz mocny komp to powinieneś mieć jakiś tam ubaw skręcając karki i gasząc światła.

Well z tego co wiem to jedyna różnica między X360 a PC to to, że PCtowa miała kilka bugów, które zostały naprawione w patchu 1.02. Tak więc nie narzekajmy aż tak strasznie. Ponieważ graficznie jest taka sama.

Jeśli o mocny sprzęt chodzi to szczerze mówiąc nie wiem jak z tym jest, ale chyba nie powinno być aż tak źle.

Jednakże ja bardziej polecam Chaos Theory, czyli poprzednią część. Ma wspaniały single, lepszy system skradania niż Double Agent. Dodatkowo jest tryb Coop po sieci (czy to na split screen na konsolach) oraz tryb versus, gdzie walcza szpiedzy przeciwko strażnikom (na enginie Pandora's tomorrow, ale liczy się grywalność przecież).
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Re: Gra sieciowa na styl MGS

Postprzez wojnar » Śr lut 06, 08 09:27

pajda napisał(a):czy jest jakaś gra sieciowa na PC w gatunku skradanek jak MGS?

Jemu chyba chodzi o grę w multi po sieci a nie Splinter Celle :P

@Down: No to sorki ;] Nie wiedziałem :P
Ostatnio edytowano Śr lut 06, 08 11:15 przez wojnar, łącznie edytowano 1 raz
wojnar
Vulcan Raven

Postprzez Gillian » Śr lut 06, 08 10:58

Przecież w Splinter Cella można grać po sieci.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez pajda » Śr lut 06, 08 17:41

Chaos Theory, jest faktycznie lepszy niż Double Agent który ma ponadto moim zdaniem zbyt wygórowane wymagania sprzętowe. a jelsi chodzi o gre sieciową to myślalem nad jakimś FPSem, bo wszystkie mi znane to rzeźnia trwająca minute :)
pajda
banan

Powrót do Gry i Konsole