Heniek Samujaj - Misja "zabic Tego Węża!"

O wszystkich projektach Polskich (i nie tylko) fanów.

Moderatorzy: Bizon, Operator, GM

Heniek Samujaj - Misja "zabic Tego Węża!"

Postprzez Loc » N lut 17, 08 20:35

W planach mam filmik o Henku Samujaju. Na razie pisze scenariusz, ktory mam w pamieci, ale jeszcze se dopisuje takie tam rzeczy jak dialogi itp.

Fabula filmu bedzie miala wiele wspolnego z MGS. Bedzie to moj FanFic, w ktorym misja Henryka jest zabic Solida... zainteresowani? Jesli tak, to uzbrojcie sie w cierpliwosc, bo bedzie bardzo Wam potrzebna.

O fabule nic nie powiem, bo to ma byc moj sekrecik. O samej postaci Henryka powiem. Byl czlonkiem gangu motocyklowego, ktory zdradza gang i chce zyc niczym kazdy obywatel. Jednak jest szantazowany przez jego "starych przyjaciol". Musi zabic najwiekszego bohatera, ktory jest synem zolnierza XX wieku. Domyslacie sie, kto to jest :). Heniek (nasz glowny bohater) ma ADHD i zaniki pamieci. Nie pamieta juz, kim jest dokladnie, co robil w dziecinstwie itp.

Nasz Heniek posiada niewiarygodne zdolnosci jazdy na motocyklu, potrafi jechac na nim bez trzymania kierownicy i ciagle przyspieszajac, wolne rece wykorzystuje do strzelania z broni. W swoim zyciu biedak spadl z motoru tylko dwa razy - jak jechal pierwszy raz, i po tym, jak jego "kumpel" z gangu prowadzil motocykl, bo uciekal przed policja. Przywalili w samochod. "Kolega" zginal, a Henkowi amputowali maly palec u lewej nogi. To sa ciekawostki, ktore nie sa potrzebne do zrozumienia fabuly filmow.

Film bedzie robiony na enginie GTA SA oraz MTA (tylko do sceny z Solidem i Henkiem naraz)

I teraz mam niemaly problem. Potrzebuje znalezc legalnego Frapsa z sieci za darmo, oraz osoby, ktora umiala by zagrac ze mna w MTA role Snake'a. Jesli jest ktos chetny, niech pisze mi PW na konto w YT - http://www.youtube.com/user/lodziklocPL
albo w tym temacie tutaj. Do zagrania roli bedzie Wam potrzebny Solid Snake skin oraz MTA.

Zyczcie mi powodzenia, bardzo mi sie przyda. Ten film to jedyna nadzieja, aby polepszyc nieco moja reputacje na YT.

Jesli chcecie zostawic komentarz, nic Wam nie stoi na drodze.
Loc
Red Blaster

Gram: O cholera xDDD
Czytam: RationalWiki

Postprzez ColonelAI » Śr lut 20, 08 17:49

W internecie to za darmo dostaniesz tylko demo Frapsa.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Loc » Cz lut 21, 08 15:42

a z Polski mozna go zarejstrowac, abym mial fulla?

[ Dodano: Nie Lut 24, 08 07:54 ]
musze z zalem stwierdzic, ze porzuce (albo opoznie) projekt. Mam zbyt male szanse na ukonczenie go z powodzeniem... a szykowalo sie tak wspaniale...

Temat mozna zamknac.
Loc
Red Blaster

Gram: O cholera xDDD
Czytam: RationalWiki

Powrót do Fan Works