jak wjsc z celi po torturach

W celach porządkowych.

jak wjsc z celi po torturach

Postprzez kostuchv6 » Śr maja 21, 08 18:06

CZesc wam wszystkim mam mały problem a mianowicje nie wiem ja wyjsc z tej celi udaje martwego skacze kombinuje i nic, staznik jest nie czuły na moje zaloty :icescream: . Pomysły mi sie juz skonczyły i prosze was o pomoc... mam nadzieje ze to dobry dział...a i czy powinienem miec aktywna tabletke ktora udaje smierc bo ta co naprawde daje ten efekt to jest podswietlona.... krcze szkoda ze nie mam keczapu :happy7:
kostuchv6
Inkarnacja VR

Postprzez Gillian » Śr maja 21, 08 18:08

kostuchv6 napisał(a):a i czy powinienem miec aktywna tabletke ktora udaje smierc

Pytanie: czy ją zażyłeś czy tylko masz "aktywną"?
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Śr maja 21, 08 18:10

http://mgs.gram.pl/readarticle.php?article_id=84

Groznyj Grad Torture Room
Jak się obudzisz łyknij widelec. Zjedź szczura z celi. Wejdź w Cure mode i zobaczysz, że masz Fake Death Pill i Transmitter. Wyciagnij Pill. Możesz użyć, ale proponuje zostawić. Transmitter możesz zostawić, o ile chcesz dodatkową scenkę później. Jeżeli kolo będzie rzucał do ciebie żarcie, 3 razy je odrzuć, by zobaczyć kolejną scenkę. Podczas tego, wejdź w R1 i zobaczysz 144,75. Johnny da Ci Cig Gas Spray. Gdy będzie blisko ciebie, strzel mu tym w twarz. Poczekaj, aż rzuci Ci jakieś żarcie, byś podbudował staminę. Potem zadzwoń na 144,75, by otworzyć drzwi. Uważaj na kamerę w food storage na północy. Uważaj Johnny obudzi się za około minutę!
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do ARCHIWUM