. Pomysły mi sie juz skonczyły i prosze was o pomoc... mam nadzieje ze to dobry dział...a i czy powinienem miec aktywna tabletke ktora udaje smierc bo ta co naprawde daje ten efekt to jest podswietlona.... krcze szkoda ze nie mam keczapu 
. Pomysły mi sie juz skonczyły i prosze was o pomoc... mam nadzieje ze to dobry dział...a i czy powinienem miec aktywna tabletke ktora udaje smierc bo ta co naprawde daje ten efekt to jest podswietlona.... krcze szkoda ze nie mam keczapu 
kostuchv6 napisał(a):a i czy powinienem miec aktywna tabletke ktora udaje smierc
Groznyj Grad Torture Room
Jak się obudzisz łyknij widelec. Zjedź szczura z celi. Wejdź w Cure mode i zobaczysz, że masz Fake Death Pill i Transmitter. Wyciagnij Pill. Możesz użyć, ale proponuje zostawić. Transmitter możesz zostawić, o ile chcesz dodatkową scenkę później. Jeżeli kolo będzie rzucał do ciebie żarcie, 3 razy je odrzuć, by zobaczyć kolejną scenkę. Podczas tego, wejdź w R1 i zobaczysz 144,75. Johnny da Ci Cig Gas Spray. Gdy będzie blisko ciebie, strzel mu tym w twarz. Poczekaj, aż rzuci Ci jakieś żarcie, byś podbudował staminę. Potem zadzwoń na 144,75, by otworzyć drzwi. Uważaj na kamerę w food storage na północy. Uważaj Johnny obudzi się za około minutę!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości