Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Johny Sasaki napisał(a):sbl napisał(a):Ewidentnie Kojimie konczyły się pomysły , powielanie schematów na porządku dziennym.
hahaha kocham Cie stary;] szkoda, ze dopiero teraz zaczeli ludzie popierac moje zdanie;p

Tak wszyscy psioczymy ale z pewnością większość z nas po odpaleniu gry po raz kolejny da się porwać niesamowitej atmosferze (bo tego, że Kojima potrafi budować wspaniały klimat w swoich grach z pewnością nie można mu odmówić). Przy tej całej krytyce nie można zapominać, że to dalej jest bardzo dobra gra (choć oczywiście mogła być lepsza).

Ale no cóż, to Kojimie trzeba przyznać, gry to on robić umie. Sam fakt wymyślenia całej historii, zrobienia 3'ki jako prequela a nie sequela, wszystkie genialne momenty z poprzednich części i te uwielbiane przez wszystkich zakończenia - aż się łezka w oku kręci...

Blady napisał(a):Aha, czyli wystarczy delikatny fan service, żeby wybaczyć wszystkie niedociągnięcia?
Nie tak łatwo Kojima, jedna spadająca kamera nie sprawi, że wątek z Ocelotem będzie sensowny...
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.

Half napisał(a):Może mnie ukrzyżujecie albo coś ale...Oglądając to wszystko i dochodzę do wniosku że...możecie mnie nazwac prostakiem ale...podoba mi się MGS4...
.Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość