Obowiazujace pytanie:
Jakie były dwie największe zmiany w karabinie The Enda w stosunku do "nówki fabrycznej"?
Zadajacy:
Whale Killer
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
po trzecie jeszcze raz i dostaniesz osta za rozymwanie tematu
O ile mnie pamiec nie myli nie jestes moderatorem w tym dziale i nie odpowiadasz za rozdawanie ostow.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Z racji tego iz Johny ma bana i nie odpowie - zmiana pytania. Kto pierwszy ten lepszy.
Jeszcze był (nie jestem pewien czy o to chodzi) gest, który mogliśmy wykonać kiedy Eva i Big Boss uciekali przed żołnierzami z Groznyj Grad - dokładniej przed walką z The Boss kiedy musieliśmy zajmować się zdrowiem pani szpieg (zraniła się ostrym kwałkiem drzewa). Było to machnięcia ręką symbolizujące, że Eva ma iść za nami.
Tak to ten gest. Jednal komu mam przyznać punkt jak odpowiedzieliście niepełnie obaj? Punkt zdobędzie ten kto pierwszy zbierze obie odpowiedzi. A więc kto pierwszy ten lepszy .