Ja narazie znalazłem tak że 3 dni po odpaleniu gry (akt3 to był) dostałem u niego 20% zniżki
W srody i soboty(?) sa te znizki.
Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Ja narazie znalazłem tak że 3 dni po odpaleniu gry (akt3 to był) dostałem u niego 20% zniżki

uci napisał(a):ma ktoś jakiś plan zniżek u drebina?
Podczas akcji na Outer Haven tez dostajemy znizke 50%.
Jeśli dobrze pamiętam, to we wtorek lub środę i (na pewno) w niedzielę jest po 20%, a 50% w ostatnim akcie.
uci napisał(a):Ma ktoś pada z wibracjami? bo ciekawi mnie motyw z tym pokazem mocy Psycho mantisa.
Jakies wrażenia
Dziś miała taką z fajnym dekoltem :^^:
Shinigami napisał(a):FROGS w pierwszym akcie oraz wszystkie Piękności musisz uśpić, nie zabijać. Oczywiście z dziewczynami chodzi o zarówno o Piękności (maska po nich) jak i właśnie formę Bestii (figurka). Najlepiej weź jakiś niski poziom trudności i od razu przejdź grę bez zabijania by mieć bandanę
Jeśli zastanawiasz się jak rozwalić BatB:
- Octopus strzelaj w uda, nie ma tam zbroi
- Wolf kiedy strzela z rail guna
- Mantis rozwal lalką Mantisa, odejmie jej stamine i życie, a figurka będzie do zebrania
- Raven jeszcze nie wiem, bo dopiero będę to robił
Próbował ktoś przejść ucieczkę z Drebinem w drugim akcie bez zabić? Nie wiem na razie jak pozbyć się gości w zbrojach w pierwej części pościgu. Mosin Nagat nie działał, a zabić ich nie mogę by mieć bandanę.

2. W MGS3 Bizonowi brakowało bizonów. Cóż, w MGS4 jest broń Bizon.

najlepiej stojcie na tej wlasnie podlodze.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości