MGS a nowe karty graficzne.

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

MGS a nowe karty graficzne.

Postprzez Rafał » Pt lip 11, 08 19:04

Witam serdecznie po dłuższej przerwie. Po premierze nowego MGS-a, postanowiłem sobie przypomnieć pierwszą część gry. Zadowolony instaluję grę i ku mojemu zdziwieniu wyskakuje takie oto okienko, do tego czcionka w całym Windowsie się pogrubia.
Obrazek

Gdy miałem starą kartę graficzną wszystko chodziło bez problemu ( GF FX 5500 ), po wymianie karty na GF 7300 GT 512 DDR 2 ( kartę kupiłem kilka miesięcy temu ) wyskakują takie komunikaty. Czy jest jakiś sposób aby uruchomić grę ? Proszę o fachową poradę. Pozdrawiam.
Mój PC:
Barton 2600 +
1,25 GB Ram
GF 7300 GT 512 mb DDR 2

Ps. Dzięki za przesunięcie tematu ;).
Ps2. Widzę, że w tym dziale wiele osób ma podobne problemy do mojego, z odpaleniem MGS. Zapomniało się już, jak się z forum korzysta i z opcji szukaj :). Szkoda, bo pograł bym w starego dobrego MGS-a :(.
Obrazek
"Ktokolwiek wygra, ta walka się nie skończy. Przegrany zostanie uwolniony od pola walki, jednak zwycięzca na nim pozostanie. Będzie musiał żyć jak wojownik, aż do swojej śmierci..."
Rafał
Coward Duck

Postprzez phsx » So lip 12, 08 09:34

Mam dokładnie ten sam problem, tutaj już rozmawiamy o tym:
http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?t=1806
Jak na razie to proponuję Ci zrobić tak jak ja: instalujesz epsxe (możesz wersje pre-configured) i grasz w psxową wersję.
phsx
Sniper Wolf

Postprzez Rafał » So lip 12, 08 12:37

Dzięki StinG za zainteresowanie i pomoc :). Akurat mam w domu konsolę PS2, jednak MGS-a Integrala mam tylko w wersji na PC. Najwyraźniej będę się musiał zaopatrzyć w wersję na PSX. Pozdrawiam.
Obrazek
"Ktokolwiek wygra, ta walka się nie skończy. Przegrany zostanie uwolniony od pola walki, jednak zwycięzca na nim pozostanie. Będzie musiał żyć jak wojownik, aż do swojej śmierci..."
Rafał
Coward Duck

Powrót do Problemy Techniczne