Moderator: GM
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
. Wszystko wygląda tak a nawet lepiej jak sobie wyobrażałem. Otwarta przestrzeń, wolność, świetny system walki i efektowny VATS! Gra wygląda troche sztywno, bo gość gra w wersję na konsole. Z tego co już mi wiadomo wersja PC nie dość, że będzie miała lepszą grafikę to jeszcze sterowanie za pomocą myszki, więc nie tak sztywno (i na pewno łatwiej w czasie rzeczywistym
).
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.

.Half napisał(a):Nareszcie wiem dlaczego Bethesda pokazała tylko walkę: Bo w skoncentrowała się TYLKO na walce a interakcji z otoczeniem i postaciami nie pokazała bo jedynym aspektem na którym zwracają uwagę jest WALKA.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości