Pabian napisał(a):http://img210.imageshack.us/img210/3285/21db1.jpg << link do mojego rezultatu przejscia gry za pierwsyzm razemSorki za jakosc
Kiepściutko
chodź też uzyskałem "Engle" za 1 razem.Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Pabian napisał(a):http://img210.imageshack.us/img210/3285/21db1.jpg << link do mojego rezultatu przejscia gry za pierwsyzm razemSorki za jakosc
chodź też uzyskałem "Engle" za 1 razem.Pabian napisał(a):RyuEX napisał(a):Przypominalo mi to wiele scen z Draagon Balla ale to jest MGS!!!
no mi chyba zadna scena serii nigdy DB nie przypomniala
Pabian napisał(a):RyuEX napisał(a):Scena kiedy Old Snake Meryl i Akiba leca z katapulty na Outer Haven tez byla dziwna, kolega obok oglodajcy ten filmik pytal sie"Co oni samobojstwo popelniaja?! Juz powinni nie zyc <smiech>!!!" ahhh ale moze takie sceny dodaja tej grze uroku, ale mnie sie to i tak, nie podoba!
Przed premiera jak byla mowa o tym sprzecie w newsie Blady dal link bodajze do wikipedia gdzie byla opisywana ta "katapulta". Tak wiec to nie jest nic wymyslonego "ot tak"
heh
W końcu forteca przestała istnieć, Outer Heaven upadło. Niezniszczalna forteca stworzona na bazie najlepszej wojskowej technologii, dla której pracowali najlepsi najemnicy, spłonęła w płomieniach.
Solid Snake został sam..."

Drax napisał(a):Skoro Outer Heaven przestało istnieć to czemu jest w MGS4. Możliwe, że czegoś nie doczytałem w cutscenkach.

Drax napisał(a):No ja w ogóle nie zauważyłem tego, że jest a, a nie ea.
To już wyjaśnione.
A czy było coś mówione o tej windzie w odlewni??
Której oczywiście nie było w mgs.

Blady napisał(a):Co do katapulty- tak, jest to opatentowana maszyna, stworzona przez twórcę Segaweya. Problem w tym, że Kojima wyraźnie nie zrozumiał, jak miałoby działać to urzędzenie- w założeniu wystrzelony członek SWAT wytracałby prędkość w czasie lotu i miękko lądował na dachu budynku.

Może dlatego, że wtedy Ocelot "był" Liquidem i chciał zabić brata?
Johny Sasaki napisał(a):Ale przeciez on wtedy mial juz normalna reke a nie reke Liquida.

Blady napisał(a):No i czy przypadkiem Snake nie powinien zarazić Ocelota Fox Die 2 kiedy spotkali się w trzecim akcie? Przeca nowy wirus był zaprogramowany, aby zabić wszystkich ZAŁOŻYCIELI Patriotów? Chyba, że coś mnie ominęło...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości